У Львові затримали посадовця ТЦК за підозрою в переданні $2 тисяч хабаря колезі

У Львові затримали посадовця ТЦК за підозрою в переданні $2 тисяч хабаря колезі

Правоохоронці затримали у Львові посадовця ТЦК за підозрою у наданні 2 тисяч доларів хабаря колезі за те, щоб вона не притягувала до відповідальності його підлеглого.

Про це повідомляє на сайті Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону

За процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру 44-річному посадовцю районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом надання неправомірної вигоди, за вчинення службовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, підозрюваний за 2 тисячі доларів США намагався «підкупити» уповноважену на проведення перевірки особу, щоб та не притягувала до відповідальності його підлеглого – старшого солдата, який перебував на робочому місці у стані сп’яніння.

Під час надання всієї суми хабаря військового затримано у порядку ст. 208 КПК України. Санкція статті передбачає від 4 до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави. Перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Нагадаємо, Поліцейські викрили підпільний спиртзавод, який міг виготовляти 20 тис. літрів спирту на день

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next