Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео)

Мистецтво у Малоголосківському парку: у Львові майстер виготовляє скульптури з деревини (відео)
Зараз у парку продовжують викошувати високу траву. Паралельно триває процес виготовлення нових дерев’яних скульптур.

Цього тижня у Малоголосківському парку продовжують косити високу траву. Допомагають у цьому комунальники з ЛКП «Зелений Львів». Кажуть, що у порівнянні з минулим роком зелені стало в рази більше.

Того року ми косили два-три рази. Цього року ми вже третій раз косимо.  Трава росте й дуже багато дротів важко косити, дуже багато дротів. Але стараємося, робимо. Сьогодні ми ради не дамо, я думаю. Ще один день треба косити, - розповів працівник ЛКП «Зелений Львів» Мирон Гримак.

Додатково триває процес виготовлення нових дерев’яних скульптур. Зараз конструкції покривають спеціальним антисептиком для довготривалого збереження міцності та якості матеріалу. Також скульптор розповів, що це будуть за фігури та чому присвячений майбутній дитячий майданчик.

Перші фігури, які будуть встановлені це буде Оптімус Прайм та Бамблбі. Вони не будуть зовсім такими, як  в мультику. Зовсім плагіат вже не будемо робити, оскільки авторське право й так далі. Тому вони будуть мати відголосок того, але будуть дуже подібними на них, - наголосив скульптор Антон Лубій.

Працівники управлінської компанії «Lev Development» кажуть, що вже є план робіт і на наступний тиждень.

На наступний тиждень також плануємо зрізку з вишкою за участи ЛКП «Зелений Львів» є в нас багато сухих дерев великих. Поріжемо та й будемо вивозити й будемо далі займатися парком, - повідомив голова управлінської компанії «Lev Development» Богдан Сороковий.

Повністю прибрати парк планують до кінця літа.
 


 

Читайте також
Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео) Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео)
Повністю прибирати Малоголосківський парк планують до кінця літа. Потім із садівницею займатимуться створенням подальшої інфраструктури.
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео) Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео)
У межах співпраці з ЛКП "Зелений Львів" на території парку планується висадка нової зелені та облаштування спеціальних майданчиків.
Loading...
Load next