Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)

Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.

Малоголосківський парк майже розчистили. Наразі тривають роботи з подріблення сухих гілок та облаштування нових екодоріжок. До того ж зараз прибиральники ще й скошують високу траву та викорчовують борщівники з кропивниками. І це все вручну, без газонокосарок.

Вона не піде тут, бо тут усякого скла повно ще кидають люди, різного непотребу, як то кажуть. Зараз поки, що серпом, бо тут косою не зможеш, бо вона зламається, а серпом береш рукою, а що зайве, то викидаєш, - розповів прибиральник, Роман Найда.

Загальна територія парку – близько 2-х з половиною гектарів й більшу частину вже прибрали. Усі ж роботи планують завершити до кінця літа. 

Вже на завершальній стадії чистки парку як такої від посівів, від гілок та дерев, що ми викорчовували, влаштування екодоріжок. А пізніше вже будемо приступати до більш таких по облагородженню, - повідомив голова управлінської компанії "LEV Development", Богдан Сороковий.

Тоді із залученням головної садівниці району, представники управлінської компанії розроблятимуть план щодо висадки нової рослинності у Малоголосківському парку для створення особливої атмосфери комфорту під час відпочинку у цій зеленій зоні.

 

Читайте також
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео) Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)
Працівники компанії "LEV Development" продовжують прибирання парку після Великодніх свят. Повністю розчистити цю зелену зону від непотребу мають влітку.
Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео) Облагородження зеленої зони у Львові: прибирання території Малоголосківського парку триває (відео)
Повністю прибирати Малоголосківський парк планують до кінця літа. Потім із садівницею займатимуться створенням подальшої інфраструктури.
Loading...
Load next