Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)

Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».

Ідеальне місце, щоб відпочити від міської метушні. Девелоперська компанія «Lev Development» презентувала проєкт нового житлового комплексу бізнес-класу «Silent Park», який збудують в еколокації на вулиці Орлика, поруч із Замарстинівським парком.   

Ми почали цей проєкт з підготовки створення доріг, інженерних мереж, що в принципі  є інноваційно для нашої держави: зазвичай всі починають будувати будинки, а тільки потім приходять до інфраструктури, ми ж почали спочатку. Ми почали з інфраструктури, — розповідає Олександр Островський, співзасновник девелоперської компанії «Lev Development».

Над концепцією майбутнього житлового комплексу працювали найкращі українські дизайнери та архітектори.

Насамперед цей комплекс для тих, хто цінує комфорт, хто цінує приватність, хто цінує відчуття залучення до природи. Тобто ми своїми проєктними рішеннями даємо зрозуміти мешканцям, що вас тут оточує безпека, вас тут оточує комфорт і вас тут оточує увага, — пояснює Марко Савицький, архітектор і дизайнер.

При створенні проєкту митці надихалися мінімалістичною архітектурою сучасного Відня.

Це не звичайні «коробки», які декорують тільки вікнами чи зовсім незрозуміло чим, там все-таки багато об’ємів. Щоб це було, скажімо, на прикладі старого Львова, де кожен будиночок має своє обличчя, — Євген Платонов, головний архітектор проєкту.

«Silent Park» - це шість шестиповерхових будинків з дизайнерськими холами, представницькими апартаментами, закритою територією та усією необхідною інфраструктурою. Експерти з нерухомості та інвестори, які були на презентації проєкту, вже встигли оцінити переваги майбутнього комплексу.

Дуже заінтригували тим, що є дитячі майданчики, є початкова школа, є дитячий садочок. Для наших мешканців Львова це дуже актуально, і класно те, що на парковці  кожна квартира буде мати свій паркінг, — ділиться враженнями Валерій Малінка, директор агентства нерухомості «Sitalo Real Estate Lviv».

Працюючи 4,5 роки у сфері нерухомості, я тісно співпрацюю з будівельною компанією «Lev Development», і мені кожний проєкт їхній до вподоби, тому що у них і красиві дизайни, і багата архітектура. І зокрема про «Silent Park»: я вже протягом цілого тижня спілкуюся зі своїми клієнтами, і однозначно їм рекомендую цей об’єкт як для проживання, так і під інвестицію, — запевняє Оксана Возна, експертка з нерухомості, рієлторка.

Вже з понеділка, 15 листопада, стартує попереднє бронювання квартир у житловому комплексі «Silent Park» за вигідними цінами.

Усі деталі шукайте на сайті https://silent-park.lviv.ua.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото) LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото)
ЖК Central Hills реалізує формат «місто у місті» – закрита територія під охороною, з повним спектром розвинутої інфраструктури.
Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках
Планування квартир задовольнить будь-якого клієнта, а ціни приємно вражають
Loading...
Load next