LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото)

LEV Development розпочинає будівництво житлового кварталу Central Hills (фото)
ЖК Central Hills реалізує формат «місто у місті» – закрита територія під охороною, з повним спектром розвинутої інфраструктури.

LEV Development розпочинає реалізацію житлового кварталу бізнес-класу Central Hills.

Житловий квартал Central Hills розташовано в центрі столиці, на схилі біля Голосіївського парку, з надихаючим видом на Дніпро. Це зручна локація – 10 хвилин до Печерську на авто та 15 хвилин до Верховної Ради та Маріїнського парку.

Цей багатофункціональний комплекс вибудувано навколо сучасної людини. Ми створимо умови для життя у балансі, життя у гармонії з природою, архітектурою та мистецтвом. До проєкту були залучені найкращі спеціалісти з сервісу, — розповідає співзасновник LEV Development Олександр Островський.

На 11,8 га раз розмістяться 8 житлових будинків різної висотності з усією інфраструктурою на території. Закриті двори без машин, для автомобілів – підземний та наземний багаторівневий паркінг.

ЖК Central Hills реалізує формат «місто у місті» - закрита територія під охороною, повним спектром розвинутої інфраструктури, від інноваційних дитячих зон та зон розвитку для підлітків, дитячого садка та школи до тенісних кортів, футбольного поля та фітнес-залу, від ТРЦ до ландшафтного парку на території.

Ми концентруємось на «мистецтві жити», насолоджуватись кожним моментом. Саме тому створюємо інфраструктуру «навколо людини». Хочете пікнік – будь ласка, до ваших послуг зона відпочинку для барбекю. Маєте романтичний настрій – до ваших послуг ресторани, та навіть кінотеатр під відкритим небом. Бажаєте працювати у задоволення біля дому – на вас чекають коворкінги Central, які поєднають чудовий інтер’єр комфортних місць та нетворкінг, - розповідає Островський.

Багато уваги у проєкті приділено і мистецтву у прямому сенсі. Галереями стануть лаунжі житлових будинків, арт-об’єкти прикрасять територію комплексу. Навіть сам логотип комплексу створений знаним вітчизняним скульптором Єгором Зігурою. Скульптура-символ комплексу буде прикрашати відділ продажів. Скульптура, що має назву «Роздуми», належить до авторського циклу, де втілено концепцію радикально різних аспектів взаємодії зі світом. Новий витвір має стати магнітом, який приваблюватиме мешканців.

Будь-який об'єкт, що перебуває в публічному просторі, виховує візуальний смак та естетику. А коли скульптура перемістилася з галереї у громадське середовище — тим паче. Це вдалий приклад того, як нова територія може трансформуватися і формувати ком'юніті людей зі схожими інтересами та поглядами.

Раніше на цій території у Голосіївському районі будівельної компанії GEOS реалізував проєкт ЖК Orange City комфорт-класу. Добудований та прийнятий в експлуатацію перший трьохсекційний будинок. Залучення до реалізації LEV Development – не просто дає нове ім’я комплексу та підвищує його клас.

Київ отримає комплекс, який втілює найактуальніші світові тренди. Розумний, функціональний та вишуканий комплекс для креативних та щасливих людей, — каже Островський.

Усі деталі можна дізнатися на сайті: https://central-hills.kyiv.ua

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках
Планування квартир задовольнить будь-якого клієнта, а ціни приємно вражають
Loading...
Load next