Програма лояльності LEV Live&Ride: власне паркомісце, як філософія економії часу

Програма лояльності LEV Live&Ride: власне паркомісце, як філософія економії часу
Вибирайте найкращі варіанти інвестицій у своє життя!

Команда LEV Development пропагує людиноцентризм. Наш головний пріоритет – комфорт та задоволення в межах наших комплексів, тому ми приділяємо увагу кожній дрібниці.

Комфорт проживання складається з безлічі деталей. 

Знаєте, у чому вся краса найпростіших речей? Вони природньо підлаштовуються до нашого життя, на перший погляд непомітні, проте дарують відчуття надзвичайної легкості та зручності.

Фото: LEV Development

Наприклад, підземний паркінг на території. Корисний та функціональний простір: кілька хвилин на маневри — і ви вже їдете ліфтом до свого поверху, щоб провести решту дня у затишку свого будинку.

Така проста річ суттєво підвищує рівень життя. Більше того, час — найцінніший ресурс і витрачати його на пошуки вільного та доступного паркомісця не доведеться. За статистикою наявність підземного паркінгу заощаджує резидентам до 30 хвилин на день.

Фото: LEV Development

Досвід останніх років показав, що безкоштовні паркомісця зникатимуть як явище, а стихійні паркування регулюватимуться на законодавчому рівні. Незабаром хаотичні парковки будуть обмежені і залишати автомобіль на вулиці житлового комплексу стане практично неможливо.

Двори без машин – ціла філософія для гармонійного використання простору та комфорту кожного резидента. 

Тому ми розробили програму лояльності LEV Live&Ride, що дозволяє придбати квартиру разом із паркомісцем на більш вигідних умовах.

Умови програми лояльності:

  • купуючи квартиру з 1 паркомісцем ви отримуєте знижку -300 грн/м² на квартиру та -10% на паркінг;
  • купуючи квартиру з 2 паркомісцями ви отримуєте -600 грн/м² на квартиру та -10% на кожне паркомісце.

Які беруть участь ЖК?

Програма лояльності LEV Live&Ride поширюється на 5 житлових комплексів: 

  • SILENT PARK;
  • PERFECT LIFE;
  • FEEL HOUSE;
  • HYGGE;
  • OBRIY 3.

За матеріалами пресрелізу.

Злата Новосельська — pravdatutnews.com

Читайте також
LEV Development розпочинає партнерську програму кредитування з банками України LEV Development розпочинає партнерську програму кредитування з банками України
Житло та інвестиційні проєкти стають ще доступнішими.
Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео) Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео)
Програма лояльності LEV Live&Ride поширюється на 5 житлових комплексів: SILENT PARK, PERFECT LIFE, FEEL HOUSE, HYGGE та OBRIY 3.
Loading...
Load next