LEV Development розпочинає партнерську програму кредитування з банками України

LEV Development розпочинає партнерську програму кредитування з банками України
Житло та інвестиційні проєкти стають ще доступнішими.

Партнерська програма можлива з п’ятьма банками-лідерами іпотечного кредитування: Глобус Банк, KredoBank, OTP Bank, ПРАВЕКС БАНК та Ощадбанк.

Є можливість отримати кредитування до 5 000 000 у гривні за гнучкішими умовами! Строк від року до 15 років, відсоткова ставка від 11% річних, під заставу та без.

LEV Development надає персонального менеджера, який допомагає обрати найвигідніші умови кредитування у кожному окремому випадку, відповідно до вибраного вами об`єкту нерухомості та програми фінансування.

Фото: LEV Development

Програма розповсюджується на всі проєкти, що реалізує LEV Development.

Детальні умови можна отримати у персонального менеджера по кредитуванню за телефоном 067 200 84 88.

За матеріалами прес-релізу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Програма лояльності LEV Live&Ride: власне паркомісце, як філософія економії часу Програма лояльності LEV Live&Ride: власне паркомісце, як філософія економії часу
Вибирайте найкращі варіанти інвестицій у своє життя!
Старт продажу 4-ї секції ЖК «PERFECT LIFE» від LEV Development (відео) Старт продажу 4-ї секції ЖК «PERFECT LIFE» від LEV Development (відео)
На території ЖК передбачені ігрові майданчики, офіси, BBQ зони, ресторани. Також для покупців діє програма лояльності LEV Live&Ride.
Старт продажів нової 4 секції інноваційного житлового простору PERFECT LIFE від LEV Development Старт продажів нової 4 секції інноваційного житлового простору PERFECT LIFE від LEV Development
Житловий простір із закритою територією у мальовничій локації Львова.
Loading...
Load next