Старт продажу 4-ї секції ЖК «PERFECT LIFE» від LEV Development (відео)

Старт продажу 4-ї секції ЖК «PERFECT LIFE» від LEV Development (відео)
На території ЖК передбачені ігрові майданчики, офіси, BBQ зони, ресторани. Також для покупців діє програма лояльності LEV Live&Ride.

У Винниках стартував продаж 4-ї секції житлового комплексу "PERFECT LIFE". Представники компанії "LEV Development" зазначають, що обрали цю частину Львова для зведення новобудови невипадково. Оскільки за останні роки Винники перетворилися в одну з найкращих локацій для життя.

Саме завдяки тому, що величезні об’єми фінансових ресурсів були інвестовані Львівською міською радою в розвиток цього мікрорайону Львова ми зараз бачимо величезну перспективу до зростання цін в цьому мікрорайоні на житлове будівництво і бачимо зростання попиту, — каже Олександр Островський, співзасновник компанії "LEV Development". 

Фото: LEV Development

Комплекс оточений лісопарковою зоною, тож майбутні мешканці зможуть активно провести свій відпочинок на природі в 5 хвилинах від свого помешкання. До того ж серед плюсів цієї локації — мальовниче озеро з пляжем та неподалік зведений гірськолижний курорт. А на самій території ЖК "PERFECT LIFE" передбачені спортивні та ігрові майданчики, коворкінг та офіси, BBQ зони, маркети та ресторани. 

Фото: LEV Development

У новій 4-й секції ЖК "PERFECT LIFE" передбачені  у продажу квартири 1-,2- та 3-кімнатні з балконами, терасами та патіо. З прекрасним виглядом на ліс площами від 32 м2 до 82 м2, - розповіла Марія Левицька, менеджерка по роботі з рієлторами компанії "LEV Development". 

Додамо, що на цю секцію додатково діє програма лояльності LEV Live&Ride, яка дозволяє придбати квартиру разом з особистим паркомісцем, зекономивши свої кошти. Більше про це ви зможете дізнатися на сайті компанії "LEV Development". 

 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Старт продажів нової 4 секції інноваційного житлового простору PERFECT LIFE від LEV Development Старт продажів нової 4 секції інноваційного житлового простору PERFECT LIFE від LEV Development
Житловий простір із закритою територією у мальовничій локації Львова.
LEV Development розпочинає партнерську програму кредитування з банками України LEV Development розпочинає партнерську програму кредитування з банками України
Житло та інвестиційні проєкти стають ще доступнішими.
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
Loading...
Load next