Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео)

Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео)
Програма лояльності LEV Live&Ride поширюється на 5 житлових комплексів: SILENT PARK, PERFECT LIFE, FEEL HOUSE, HYGGE та OBRIY 3.


Машин у Львові стає все більше, а місць, де можна запаркуватися, все менше. У компанії «LEV Development» переконані: підземні паркінги вирішать цю проблему. Оскільки нерідко можна побачити, що подвір’я багатоповерхівок та новобудов заповнені автівками.

Цей простір перетворився на стихійні парковки і цим самим ми обмежуємо себе і знищуємо той, простір для життя, віддаємся просто металу, який не впливає якісно на наше життєбуття, - Олександр Островський, співзасновник компанії «LEV Development».

До того ж за статистикою пошук паркомісця в середньому займає 30 хвилин. А наявність підземного паркінгу дозволяє зекономити цей час так і гарантує безпеку вашій автівці. Двори без машин – ціла філософія для гармонійного використання простору та комфорту кожного резидента, зазначають представники компанії «LEV Development». Тому пропонують майбутнім мешканцям своїх житлових комплексів нову програму лояльності LEV Live&Ride, що дозволяє на вигідних умовах придбати собі як квартиру, так і особисте паркомісце.

Купуючи квартиру  і одне паркомісце ви отримуєте 300 грн знижки  від вартості м2 і 10% знижки на паркінг. Якщо ви купуєте одну квартиру та 2 паркомісця, то ви отримуєте 600 грн знижки від вартості м2 та 10% на кожне парко місце, - Ірина Роговська, менеджерка відділу продажу компанії «LEV Development».

Програма лояльності LEV Live&Ride поширюється на 5 житлових комплексів: SILENT PARK, PERFECT LIFE, FEEL HOUSE, HYGGE та  OBRIY 3. Більше інформації ви зможете дізнатися на сайті компанії «LEV Development».

 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next