Комфорт та затишок майбутнього: у Львові розпочали продаж квартир у 5 будинку ЖК «Silent Park»

Комфорт та затишок майбутнього: у Львові розпочали продаж квартир у 5 будинку ЖК «Silent Park»
24 липня розпочався продаж квартир у ЖК «Silent Park» на вул. Орлика за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії LEV Development.

LEV Development розпочала продаж за стартовими цінами 5 будинку житлового комплексу бізнес-класу «Silent Park»,  що розташований в еколокації на вулиці Орлика, поруч із Замарстинівським парком.  

«Silent Park» - це пятиповерхові будинки з дизайнерськими холами, представницькими апартаментами, закритою територією та усією необхідною інфраструктурою. Як зазначають у LEV Development, при створенні проєкту митці надихалися мінімалістичною архітектурою сучасного Відня.

ЖК «Silent Park» - це комплекс, який створюється як повноцінна міська екосистема, де у фокусі — комфорт та затишок майбутніх резидентів.

Житловий комплекс бізнес-класу має ряд невід’ємних переваг, а саме:

1. Локація

ЖК SILENT PARK розташований на вулиці Пилипа Орлика — це житловий простір повного перезавантаження і гармонії. Ідеальна локація для тих, хто хоче бути подалі від шуму великого міста, але мати всі його переваги біля дому.

2. Архітектура

Житловий комплекс SILENT PARK ― це справжній архітектурний ф'южн. Новий сміливий погляд на популярний у Європі мінімалізм. Мала поверховість ― одна з основних переваг цього комплексу. Тут немає зайвого нагромадження, яке властиве багатоповерхівкам. Натомість більше вільного простору та свіжого повітря.

3. Дизайн

Ексклюзивний дизайн холів від студії SAVYTSKYYdesign, яка вже неодноразово довела, що вміє влучно передати настрій та філософію комплексу. Спокій та розміреність, яку транслює ЖК SILENT PARK, ви відчуєте з перших кроків по холу. А ще ― безсумнівну естетику та стиль у кожній лінії.

4. Закрита територія та відпочинок

Ваші спокій та приватність ― найвищий пріоритет компанії. Тому територія комплексу буде повністю закрита для сторонніх осіб. Спортивний та дитячий майданчики для дорослих і дітей від URBANIDEAS ― це організований простір, де прорахована кожна дрібничка. Поки дорослі займаються спортом ― малеча досліджує світ навколо та весело проводить час.

5. Підземний паркінг

Ваша автівка буде надійно захована від негоди, чужої надмірної цікавості та раптових негараздів. До паркінгу веде ліфт, тому ви точно забудете, що таке прогрівати машину взимку чи ховати від спеки влітку. У ЖК SILENT PARK уважні до деталей, тому тут навіть прихований від очей паркінг виконаний в єдиному стилі з комплексом.

6. Представницькі поверхи

На представницьких поверхах ЖК SILENT PARK діє виняткова приватність та ексклюзивність. Доступ до поверхів лише для мешканців представницького поверху та за персональними електронними перепустками. А це — атмосфера спокою та задоволення від високого рівня комфорту. Покращена шумоізоляція, килимова плитка, замки преміум-класу – ексклюзивні деталі, що будуть на варті вашого задоволення від життя.

Як зазначають у LEV Development, завершення будівництва 5 будинку ЖК «Silent Park» заплановане на ІІІ квартал 2025 року.

Деталі та бронювання за телефоном 067 0000 242 та у відділі продажу LEV Development у м.Львів:

вул. Малоголосківська, 30

Читайте також
У ЖК SILENT PARK оголосили продаж 6 будинку У ЖК SILENT PARK оголосили продаж 6 будинку
ЖК Silent park на вул. Пилипа Орлика це комплекс бізнес-класу, де немає зайвого нагромадження споруд натомість більше вільного простору та свіжого повітря
Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках
Планування квартир задовольнить будь-якого клієнта, а ціни приємно вражають
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
Loading...
Load next