Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development

Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу

У Винниках продовжується продаж квартир у житловому комплексі "PERFECT LIFE". Встигніть придбати омріяне житло до планового підвищення цін на квадратні метри.

Як зазначають у "LEV Development"  вже 23 жовтня 2023 року відбудеться планове підвищення ціни на квартири в ЖК PERFECT LIFE. Тому поспішайте вигідно придбати квартиру вашої мрії.

На території буде все для гармонійного життя:

  • спортивні та ігрові майданчики для дітей різних вікових груп,
  • коворкінг,
  • офіси,
  • BBQ зони,
  • маркети та ресторани.

Лісопаркова зона навколо не лише приваблює гармонією та спокоєм, адже мешканці зможуть активно провести свій відпочинок на природі в 5 хвилинах від свого помешкання. До того ж серед плюсів цієї локації — мальовниче озеро з пляжем та неподалік зведений гірськолижний курорт.

Для додаткової безпеки та комфорту мешканців, територія закрита від сторонніх осіб. Також передбачений підземний паркінг, щоб на подвір’ї не скупчувалися автівки та не заважали прогулюватися мальовничою місциною. Обрати квартиру своє мрії можна.

Розташовуватиметься інноваційний житловий простір "Perfect Life" у Львові наприкінці вулиці Личаківської при в’їзді у Винники. Якщо вас зацікавила ця пропозиція від "LEV Development", то дізнатися більше ви зможете на сайті компанії, а також за телефоном 067 0000 242 та у відділі продажу LEV Development у м.Львів:

  • вул. Малоголосківська, 30
  • вул. Пилипа Орлика
  • вул. Галицька
Читайте також
ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість? ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?
Житловий комплекс бізнес класу Perfect Life від LEV Development – це ідеальний простір для сім’ї
Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках
Планування квартир задовольнить будь-якого клієнта, а ціни приємно вражають
Loading...
Load next