ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?

ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?
Житловий комплекс бізнес класу Perfect Life від LEV Development – це ідеальний простір для сім’ї

Комфорт, місце та інфраструктура – це ті три кити, на яких завжди базується наш вибір житла. Знайти ідеальне помешкання нелегко, проте в будівельній компанії LEV Development такі речі продумують до найменших дрібниць. Свій новий житловий комплекс, неподалік Емелі Резорту у Винниках, вони так і назвали Pеrfect Life – Ідеальне життя, і повірте – не перебільшили.

Pеrfect Life – це є комплекс бізнес класу, що розташований в еколокації у місті Винники, поруч Винниківського лісопарку, - зазначила керівниця відділу продажу компанії LEV Development Іванна Іванків.

Що ж отримає майбутній власник квартири у комплексі Pеrfect Life? Перш за все, закриту та безпечну зону, своє особисте місце на парковці та цікавий простір для дітей і сімейного відпочинку на природі. Але це ще не все: буквально в двох кроках від помешкання будуть магазини, кафе, офіси та медичний центр.

Перш за все ми плануємо відкривати тут дитячий садочок та школу, на території будуть дитячі спортивні майданчики. Також планується коворкінг зона, фітнес зал, - зауважує менеджер відділу продажу компанії LEV Development Тетяна Мойсей.

Вже сьогодні 1 листопада стартує продаж квартир від LEV Development у 6 секції комплексу Pеrfect Life. І саме зараз пропозиція є дуже вигідною за ціною, а вибір помешкань, направду – чималий.

У новій 6 секції ми передбачили сучасні ергономічні планування. Це є 1-2 та 3-кімнатні квартири з патіо, балконами та з терасами, - зазначає керівниця відділу продажу компанії LEV Development Іванна Іванків.

Щодо 5-го представницького поверху – це, власне, йдуть квартири з найкращим виглядом з вікна. Це йде покращена безпека, адже у вас буде електронний картковий доступ. Це йде покращена шумоізоляція. І також це йдуть дизайнерські холи від Марка Савицького, - розповіла менеджер відділу продажу компанії LEV Development Тетяна Мойсей.

Підбір житла – це дуже відповідальна справа, тож найкраще побачити свою майбутню оселю на власні очі, а для цього двері менеджерів компанії LEV Development завжди відчинені для клієнтів.

Тож запрошуємо вас у наші відділи продажу, де ми допоможемо обрати вам квартиру за вигідною ціною, яка підійде саме вам, - зазначає керівниця відділу продажу компанії LEV Development Іванна Іванків.

Більше інформації про 6 секцію житлового комплексу Perfect Life у Винниках дізнавайтеся на сайті компанії LEV Development.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках
Планування квартир задовольнить будь-якого клієнта, а ціни приємно вражають
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
Інноваційний простір від LEV Development: переваги ЖК Perfect life Інноваційний простір від LEV Development: переваги ЖК Perfect life
У ЖК Perfect life, що розташований поблизу мальовничого Винниківського лісу, передбачено усе для роботи, відпочинку та комфортного життя майбутніх мешканців
Loading...
Load next