Житло зі знижкою 12% та 15% для військових: спецпропозиція від компанії LEV Development

Житло зі знижкою 12% та 15% для військових: спецпропозиція від компанії LEV Development
Житло зі знижкою 12% та 15%. Хто має право скористатися спецпропозицією компанії LEV Development?

Окопи замість домівки, зруйновані будинки та життя під окупацією. Боляче навіть подумати про те, через що доводиться проходити сотням тисяч мирних українців та тим, хто так важко виборює нашу Перемогу. LEV Development постійно підтримує та турбується про тих, хто через ворога втратив житло та захищає нас від окупантів. І цього разу будівельна компанія створила для таких людей дуже вигідну спеціальну пропозицію.

Це саме спецпропозиція для військовослужбовців ЗСУ, а також їхніх родичів першої лінії. Також така спецпропозиція діє для людей, які проживають на тимчасово окупованих територіях, а також для людей, які втратили житло, - зазначає менеджер компанії LEV Development Олена Галас.

У чому ж полягає унікальність пропозиції LEV Development і чому варто нею скористатися? Тільки уявіть, що будь-яку квартиру компанії, ви зможете придбати із знижкою у 12 та 15 відсотків. Ба більше, такий покупець ще й отримає безвідсоткове розтермінування на період будівництва.

За умовами цієї спецпропозиції, військовослужбовці ЗСУ та їхні родичі можуть отримати знижку у  мінус 12 відсотків від вартості об’єкту, а також безвідсоткове розтермінування. Для людей, які втратили житло, ця знижка сягає мінус 15 відсотків, - підкреслює менеджер компанії LEV Development Олена Галас.

Помешкання від LEV Development – це комфорт у поєднанні з якістю та сучасною ергономічністю. І отримати таке омріяне житло дуже просто: прийти до офісу продажів компанії та надати необхідні документи, які дають право скористатися такими вигідними знижками. 

До речі, сперцпропозиція діє лиш до кінця цього року, тож варто не зволікати, а вже зараз дізнатися усю детальну інформацію та перелік необхідних паперів на  сайті компанії LEV Development.com.ua або зателефонувати до відділів продажу за номером 067 0000242 LEV Development.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Cміливий погляд на мінімалізм у ЖК бізнес-класу Silent park Cміливий погляд на мінімалізм у ЖК бізнес-класу Silent park
ЖК Silent park на вул. Пилипа Орлика це комплекс бізнес-класу, де немає зайвого нагромадження споруд натомість більше вільного простору та свіжого повітря
Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни
Lev Development підготував спеціальну пропозицію для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців окупованих територій та тих хто втратив житло внаслідок війни
Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development Інвестуйте у НЕРУХОМІСТЬ: Планове підвищення цін на квартири від LEV Development
Інноваційний житловий простір від LEV Development для work&life balance в мальовничій локації біля лісу
Loading...
Load next