Остання квартира у ЖК ARTHOUSE park: вигідна пропозиція для тих, хто цінує комфорт і стиль

Остання квартира у ЖК ARTHOUSE park: вигідна пропозиція для тих, хто цінує комфорт і стиль
Житловий комплекс бізнес-класу з ідеальним виглядом на Малоголосківський парк - компанія «LEV Development» оголосила про продаж останньої квартири у новому ЖК ARTHOUSE park

Житловий комплекс бізнес-класу з ідеальним виглядом на Малоголосківський парк. Залишається остання квартира у ЖК  ARTHOUSE park. 3-кімнатна квартира площею 65,8 кв. м., розташована на 3 поверсі. Квартира має балкон та терасу, а також ідеальний вигляд на Малоголосківський парк.

Як зазначають у LEV Development, квартира продається з можливістю розтермінування до 3 місяців. Це відмінна можливість придбати квартиру своєї мрії без одномоментних великих вкладень.

Сам ЖК ARTHOUSE park – це комплекс бізнес-класу з концептуальним дизайном холів, який об’єднує повсякденність та мистецтво, що буде надихати і сповнювати настроєм та творчими емоціями.

Якщо ви шукаєте комфортну та стильну квартиру, то ЖК ARTHOUSE park - це відмінний варіант. Поспішіть придбати останню квартиру в комплексі!

Додаткову інформацію про ЖК ARTHOUSE park можна знайти на сайті компанії LEV Development.

Читайте також
ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість? ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?
Житловий комплекс бізнес класу Perfect Life від LEV Development – це ідеальний простір для сім’ї
Спецпропозиція від LEV Development! Встигніть придбати квартиру Спецпропозиція від LEV Development! Встигніть придбати квартиру
У компанії LEV Development до кінця року діє спецпропозиція для ЗСУ та мешканців окупованих територій, яка передбачає 12% знижки при купівлі квартири
Loading...
Load next