Бізнес девелоперів та рітейлерів кардинально змінився

Бізнес девелоперів та рітейлерів кардинально змінився
8 експертів розповіли про ризики та розвиток бізнесу девелоперів та рітейлерів

Тепер не до конкуренції, проте на плаву – війна внесла свої корективи у бізнес девелоперів та рітейлерів.  Тож цьогорічний форум забудовників буквально просочений аналітикою, яка допомагає у час війни будувати та продавати квадратні метри.

8 експертів – 8 думок про стан українського ринку нерухомості та державну підтримку девелоперів. Те що російська агресія радикально вплинула на будівельний бізнес – зрозуміло: у перших кварталах кількість угод на первинці впала практично до нуля. Але попри сумні прогнози – галузь встояла, і це неабияк дивує аналітиків.

Детальніше у сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
90% будов Львова відновили роботи (відео) 90% будов Львова відновили роботи (відео)
Мова про зупинені будівництва внаслідок вторгнення росіян. Натомість нові містобуди під час війни наразі не видавалися.
LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео) LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео)
Про проєкти, плани та принципи проєктів LEV Development.
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
Loading...
Load next