«Lev Development»: 5 фактів про паркомісця. Ламаємо стереотипи

«Lev Development»: 5 фактів про паркомісця. Ламаємо стереотипи
Філософія «людиноцентризму»: компанія «Lev Development» ламає стереотипи та розширює межі

Як у вас із паркуванням? Олег живе в центрі Львова і каже, що справи із цим кепські, і через щоденні намотуванні кіл, чоловік вже серйозно задумався про переїзд. 

Та це постійно, майже кожен день. Під’їжджаю до дому, і машини нема де ставити, так що мушу накручувати пару кругів, так щоб поставити. Тепер, ближчим часом, якщо я буду шукати собі новобудову, то так, що було паркомісце машини, - зазначає Олег.

Олег не самотній у своїй проблемі: щодня у Львові тисячі водіїв опиняються в такій самій ситуації. Для тих, хто не знає, як цьому зарадити – 5 важливих фактів про підземний паркінг. 
Отже, факт номер 1 – філософія «людиноцентризму». Ця нова культура прийшла до нас із появою сучасних житлових комплексів, а  лідером у цьому напрямку є саме будівельна компанія «Лев Девелопмент».

Компанія Лев Девелопмент вже кілька років активно пропагує «людиноцентризм» і залучає всіх наших клієнтів до купівлі паркомісць. Адже наша філософія полягає в тому, що ми хочемо, аби наші подвір’я були без машин. Тому усіма максимальними способами, ми намагаємося зробити покупку наших паркомісця доступним та привабливим для нашого клієнта, - повідомила головна маркетологиня компанії «Lev Development» Анна Кульчицька.

Факт другий: власне паркомісце – це комфорт. І його немає з чим  порівняти: тепло, сухо та без нервів за авто. Анастасія особисто відчула ці переваги, коли 2 роки тому придбала квартиру у житловому комплексі «Обрій-2» від компанії «Лев девелопмент».

В вас вже є паркомісце, яке закріплене за вами, і ніхто вам не займе, і ви не будете витрачати час на пошук, де запаркуватися. Це дуже зручно, - розповіла мешканка ЖК від «Lev Development» Анастасія Золотун.

Третім фактом є безпека. У час війни підземна парковка – це укриття, яке буквально у двох кроках від квартири. Тут є все необхідне аби пережити ворожі обстріли та залишитися неушкодженим.

Використовують підземний паркінг в якості укриття. Всі ми дбаємо про безпеку в цей нелегкий час. Можна спуститися ліфтом у підземний паркінг і не треба виходити на вулицю, - підкреслює Анастасія Золотун.

Факт номер чотири – це вигода. Анастасія зізнається, що не встигла придбати місце для машини, тож тепер його доводиться  орендувати, а це чималі кошти для сімейного бюджету. У Львові ціни сягають аж до 5 тисяч гривень на місяць. Тож, далекоглядні люди одразу зрозуміють: паркомісця – це прибуткова інвестиція.

На сьогоднішній день паркомісце – це не лише засіб для паркування авто, але також ми можемо розглядати його як інвестицію. Адже по аналітиці, по спостереженнях ми бачемо, що здача в оренду  паркомісць у Львові сягає від 2 до 5 тисяч гривень. Залежно від того, в якому це комплексі та районі розташований цей підземний паркінг, - розповіла головна маркетологиня компанії «Lev Development» Анна Кульчицька.

І нарешті, останній – п’ятий факт  - вчасність. У Лев Девелопмент запевняють, що паркувальні квадратні метри краще придбати одразу при купівлі помешкання. Адже, завдяки спеціальним пропозиціям – це дасть вагому економію.

На даний час у нас діє кілька спецпропозицій. Є також спецпропозиція: коли ви купуєте квартиру разом з паркомісцем, то знижка на паркомісце йде 10 %. Також можливі види розтермінування. Наприклад, з мінімальним першим внеском від 30%. Таким чином, ви можете розбити бюджет вартості місця на транші до завершення будівництва, - підсумувала Анна Кульчицька.

Усю детальну інформацію про філософію «людиноцентризму» та спеціальні пропозиції на купівлю місць на підземній парковці, дізнавайтеся на  сайті компанії LEV Development.com.ua  або за телефоном 067 0000242 LEV Development.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Спецпропозиція від LEV Development! Встигніть придбати квартиру Спецпропозиція від LEV Development! Встигніть придбати квартиру
У компанії LEV Development до кінця року діє спецпропозиція для ЗСУ та мешканців окупованих територій, яка передбачає 12% знижки при купівлі квартири
Житло зі знижкою 12% та 15% для військових: спецпропозиція від компанії LEV Development Житло зі знижкою 12% та 15% для військових: спецпропозиція від компанії LEV Development
Житло зі знижкою 12% та 15%. Хто має право скористатися спецпропозицією компанії LEV Development?
У ЖК «Feel House» стартував продаж квартир У ЖК «Feel House» стартував продаж квартир
У житловому комплексі бізнес-класу «Feel House» від компанії Lev Development стартував продаж квартир на представницькому поверсі
Loading...
Load next