Партнерство для успіху: LEV Development обирає Maestro Hotel Management для управління своїми готелями

Партнерство для успіху: LEV Development обирає Maestro Hotel Management для управління своїми готелями

Ринок готельної індустрії західних регіонів України активно розвивається, стимулюючи девелоперів до будівництва нових об'єктів. Компанія LEV Development, яка вже має успішні проекти у Львові та Буковелі, вирішила підсилити свою команду, довіривши управління своїми готелями досвідченим фахівцям.

Після ретельного відбору партнерів, LEV Development обрала компанію Maestro Hotel Management. Ця компанія вже понад десять років успішно керує преміальними готелями в Україні, створюючи неповторний досвід для гостей. У портфоліо Maestro входять такі відомі бренди, як культовий готель на узбережжі Чорного моря M1 Club Hotel, італійський готель IL Decameron, Villa Le Premer  та інші.

Чому саме Maestro Hotel Management?

  • Індивідуальний підхід: Кожен готель під управлінням Maestro отримує унікальну концепцію та позиціонування, що дозволяє виділитися на ринку та залучити цільову аудиторію.
  • Досвідчені фахівці: Компанія має команду професіоналів, які володіють глибокими знаннями в галузі готельного менеджменту та забезпечують бездоганний сервіс.
  • Ефективні продажі: Централізований відділ продажів Maestro гарантує високу завантаженість готелів та стабільне зростання доходів.
  • Прозорість для інвесторів: Спеціально розроблена онлайн-платформа Maestro Community дозволяє інвесторам в режимі реального часу відстежувати результати діяльності готелів.

Що це означає для гостей LEV City Hotel та LEV Resort Hotel?

Співпраця з Maestro Hotel Management відкриває нові можливості для гостей. Вони зможуть насолодитися:

  • Високим рівнем сервісу: Професійний персонал, увага до деталей та індивідуальний підхід до кожного гостя.
  • Унікальною атмосферою: Кожен готель матиме свою особливу концепцію, що дозволить гостям відчути себе особливими.
  • Широким спектром послуг: Відмінний відпочинок, ділові зустрічі, банкети – Maestro Hotel Management забезпечить все необхідне.

Нова концепція LEV City Hotel, розроблена Maestro Hotel Management, поєднуватиме в собі елементи класичної елегантності та сучасного дизайну.Ця концепція Першого персоналізованого life style готелю дозволить залучити як бізнес-клієнтів, так і туристів, які цінують високий рівень сервісу та комфорту, - підкреслила керівниця відділу маркетингу компанії Lev Development Анна Кульчицька.

Партнерство LEV Development та Maestro Hotel Management обіцяє стати яскравим прикладом успішної співпраці в готельному бізнесі України.

Читайте також
ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок
ЖК «Perfect life» від компанії Lev Development це про комфорт та відпочинок. Комплекс пропонує апартаменти поблизу лісопаркової зони і розташованими неподалік лижними трасами, ковзанками та іншим дозвіллям
Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни
Lev Development підготував спеціальну пропозицію для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців окупованих територій та тих хто втратив житло внаслідок війни
Остання квартира у ЖК ARTHOUSE park: вигідна пропозиція для тих, хто цінує комфорт і стиль Остання квартира у ЖК ARTHOUSE park: вигідна пропозиція для тих, хто цінує комфорт і стиль
Житловий комплекс бізнес-класу з ідеальним виглядом на Малоголосківський парк - компанія «LEV Development» оголосила про продаж останньої квартири у новому ЖК ARTHOUSE park
Loading...
Load next