ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок

ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок
ЖК «Perfect life» від компанії Lev Development це про комфорт та відпочинок. Комплекс пропонує апартаменти поблизу лісопаркової зони і розташованими неподалік лижними трасами, ковзанками та іншим дозвіллям

ЖК «Perfect life» від компанії Lev Development це про комфорте життя та активний відпочинок. Розташування поблизу лісопаркової зони має свої переваги, але це ще не все. Усього за кілька хвилин їзди є відпочинковий комплекс Emily Resort, де на вас чекають лижні траси, сноутюби, ковзанки та інше дозвілля. Словом, якщо ви шукаєте вишукані апартаменти, а також можливість активного відпочинку, то ЖК «Perfect Life» від компанії Lev Development це саме те, що вам потрібно.

В нас наразі доступні до продажу 1,2,3-кімнатні квартирі обладнані на першому поверсі це є патіо. На середніх поверхах балкони, а на останньому поверсі тераси. Вихід на балкони, тераси та патіо обладнані розсувними системами. Ціни в нас стартують від 1000 $ за м2, а також в нас діють акційні пропозиції для ЗСУ та тимчасово переселених осіб, - зазначає менеджер з продажу компанії Lev Development Юрій Белей.

Серед особливостей є те, що комплекс має відокремлену інфраструктуру.

В комплексі передбачається приватний садочок, аптеки, магазини, тобто все необхідне для комфортного проживання буде у нашому ЖК, - зазначає менеджер з продажу компанії Lev Development Юрій Белей.

Зазначимо, що перша секція буде мати здачу у  ІІ кварталі цього року. А якщо бажаєте в розтермінування тоді пропонується розглянути секції, що будуть здаватися в ІІ-ІІІ кварталі 2025 року.За детальною інформацією звертайтесь у відділи продажу, де фахівці дадуть відповіді на усі ваші запитання, а також можете побачити усе на сайті компанії Lev Development.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стартує продаж лімітованої колекції квартир у останній 8-й секції ЖК «Perfect Life» Стартує продаж лімітованої колекції квартир у останній 8-й секції ЖК «Perfect Life»
Встигніть придбати апартаменти своєї мрії у ЖК «Perfect Life», де передбачено усе для комфортного життя та активного відпочинку
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни
Lev Development підготував спеціальну пропозицію для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців окупованих територій та тих хто втратив житло внаслідок війни
Loading...
Load next