ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах

ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах
Найактуальніша пропозиція цього місяця це знижка 10% на квартири, що на представницьких поверхах ЖК «Feel House». Ця пропозиція дійсна до 10-го лютого

Безпека, приватність та беззаперечна якість – це все про житловий комплекс «Feel House» від компанії Lev Development. І саме зараз у вас є унікальна можливість придбати квартиру на унікальних представницьких поверхах за зниженою ціною.

Найактуальніша пропозиція цього місяця це знижка 10% на квартири, що на представницьких поверхах ЖК «Feel House».  Ця пропозиція дійсна до 10-го лютого, - зазначає менеджерка компанії Lev Development Олена.

Квартири на представницьких поверхах ЖК «Feel House» побудовані за принципом «WideBox». В них вже передбачена чистова стяжка та штукатурка, а також розведені водо- та електромережі. 

Представницькі поверхи мають висоту стель 3м, покращену тепло та шумоізоляцію, дизайнерські холи з килимовим покриттям, а також закритий доступ саме для мешканців цього поверху. Наразі діє знижка для військовослужбовців та членів їхніх родин 10% та безкоштовне розтермінування, - підкреслила менеджерка компанії Lev Development Олена.

Детальну інформацію про знижки та пропозиції ви зможете дізнатися на сайті компанії  Lev Development та у відділі продажу.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок
ЖК «Perfect life» від компанії Lev Development це про комфорт та відпочинок. Комплекс пропонує апартаменти поблизу лісопаркової зони і розташованими неподалік лижними трасами, ковзанками та іншим дозвіллям
Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках Стартував продаж нових секцій ЖК Perfect life у Винниках
Планування квартир задовольнить будь-якого клієнта, а ціни приємно вражають
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
Loading...
Load next