ЖК ARTHOUSE PARK: У Львові введенний в експлуатацію унікальний проект

ЖК ARTHOUSE PARK: У Львові введенний в експлуатацію унікальний проект
Унікальний проект від компанії «Lev Development» введенний в експлуатацію

Погляд, дотик та атмосфера: наш настрій та самореалізація так залежать від оточуючого світу. Дивно подумати, але речі, кольори і навіть текстура, справді, налаштовують та надихають людину на звершення.

А якщо жити в такому ідеальному середовищі?

Компанія Lev Development ввела в експлуатацію надзвичайно стильний житловий комплекс ARTHOUSE PARK.

Сьогодні ми хочемо представити вам прекрасний житловий комплекс Арт Хаус. Це наше відчуття мистецтва. Наше відчуття того, як повинен жити кожен українець і кожен львів’янин, - зазначив співзасновник компанії «Lev Development» Олександр Островський.

Свій шедевр «ARTHOUSE PARK» компанія Лев Девелопмент втілювала у життя ретельно та виважено. Сотні будівельників, архітекторів, дизайнерів та кріейторів буквально вклали душу у цей без перебільшення унікальний комплекс. Відомий автор єдиної у світі скульптури Леопольда фон Захер-Мазоха Володимир Цісарик зізнається, що працювати у команді проекту стало для нього справжнім задоволенням.

Це перший проект, коли така синергія робоча відбулася забудовника і скульптора. В даній роботі мені хотілося відійти від природніх кольорів і піти більш експресивним методом. В даній роботі мені хотілося відійти від природніх кольорів і піти більш експресивним методом.

По духу і по енергії, яку власне Лев Девелопмент вкладає в свої проекти, - розповів Володимир Цісарик.

Дизайнер Марко Савицький, який втілив сотні проектів в Україні та Європі, одразу вирішив, що Арт Хаус парк має стати уособленням розкоші, але вишуканої та доступної . Мистецтво зустрічає вже з порога: прямо у холі мешканці потрапляють в атмосферу затишку та водночас галерейного салону. Таке рішення повністю зламало саме розуміння такого простору, як під’їзд.

Якщо забудовник дбає про загальні зони, які є якісні і недешеві, це означає, що він потенційно дбає і про внутрішні конструктивні елементи, планувальні рішення самих квартир. Тішить за власників тих квартир, які будуть насолоджуватися не лише комфортом цього житлового комплексу, але й мистецтвом, якого тут є досить багато, - розповів засновник дизайнерської студії Марко Савицький.

Дизайн представницьких поверхів – це симбіоз безпеки та комфорту люкс класу. Поєднання авторського смарагдового кольору з картинами та унікальним килимовим покриттям ідеально відкликаються із захоплюючою панорамою на парк з вікон квартир.

Кінцевий споживач, який є власниками цих апартаментів отримають максимальний комфорт, максимальне задоволення від того, що зроблено. Тому що тут безкомпромісна якість, безкомпромісні рішення у плануванні, естетичні безкомпромісні рішення. І це дуже кайфово для будь-якого проектанта, отримувати своє дітище таким, як ти уявляв, - зазначає Марко Савицький.

Роки кропіткої та продуманої до найменших дрібниць роботи – дали неймовірний результат, якому у Львові дійсно немає аналогів. Проєкт ARTHOUSE PARK на Малоголосківській нарешті введенний в експлуатацію і готовий стати ексклюзивним та затишним помешканням саме для вас, аби щохвилини надихати на нові звершення та перемоги.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У ЖК «Feel House» стартував продаж квартир У ЖК «Feel House» стартував продаж квартир
У житловому комплексі бізнес-класу «Feel House» від компанії Lev Development стартував продаж квартир на представницькому поверсі
БЕЗПЕКА та КОМФОРТ: унікальна концепція ЖК Hygge lux від Lev Development БЕЗПЕКА та КОМФОРТ: унікальна концепція ЖК Hygge lux від Lev Development
ЖК Hygge lux, що на вул Пасічній, 166, від Lev Development, пропонує мешканцям простір закритого типу з облаштованими укриттями, доступом до Starlink та розвинутою інфраструктурою
ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок
ЖК «Perfect life» від компанії Lev Development це про комфорт та відпочинок. Комплекс пропонує апартаменти поблизу лісопаркової зони і розташованими неподалік лижними трасами, ковзанками та іншим дозвіллям
Loading...
Load next