В самому серці курорту Поляна з’явиться новий апарт-готель

В самому серці курорту Поляна з’явиться новий апарт-готель

В центрі курорту Поляна збудують новий апарт-готель Erwin Hall від девелоперської компанії Arena Bud. За комплексне керування апартаментами та за надання сервісу відповідатиме міжнародна керівна компанія Ribas Hotels Group.

Erwin Hall – це інвестиційний 7-ми поверховий апарт-готель з 116 апартаментами різних категорій: смарт, 1-кімнатні та 2-кімнатні, середньою площею 32 м2, в якому поєднується австро-українська історична спадщина з сучасними тенденціями. Це готель, який побудував би граф Шенборн, якби жив сьогодні.

 Введення в експлуатацію об’єкта заплановане на III квартал 2027 року.

Концепція готелю Erwin Hall заснована на побуті, звичках та стилі життя родини графа Шенборна, що відображається в архітектурі, дизайні інтер'єру, інфраструктурі та оздобленні готелю. Готель не є копією старих маєтків, а поєднує сучасну архітектуру та дизайн, які передають історію місця та родини Шенборн через деталі та окремі елементи. Ці елементи природно нагадують про минуле, більше відображаючи сенс, ніж форму.

Мінеральні води та унікальна природа завжди створювали надійний туристичний потік і перетворили Поляну в курорт, який до того ж має вдале, безпечне розташування, адже межує з такими країнами як: Угорщина, Словаччина, Румунія. Окрім того, будівництво Erwin Hall не закінчується на межі ділянки готелю. Ми готові співпрацювати з органами місцевої влади та облаштовувати прилеглі території: інфраструктуру для водіїв, пішоходів, озеленення території, освітлення тощо, – зазначає Олександр Курах, CEO та засновник Arena Bud.

Ribas Hotels Group рада бути частиною цього проєкту. Щиро віримо в перспективу цього регіону та бачимо тенденції, що вказують на його розвиток. Хочемо бути дотичними до цього та разом з девелоперами створювати найкращими проєкти в регіоні. За нашими прогнозами, апарт-готель Erwin Hall окупиться за 8,7 років, повертаючи інвесторам до 11,5% річних, – зауважив Артур Лупашко, засновник групи компаній Ribas Hotels Group.

Довідка

Arena Bud – девелоперська компанія, яка спеціалізується на будівництві житлової та нежитлової нерухомості на заході України та Закарпатті. Працює на ринку з 2014 року. 9 повністю зданих в експлуатацію комплексів площею понад 40 000 м2.

Ribas Hotels Group – це міжнародна керівна компанія повного циклу з 10-річним досвідом, флагманською послугою якої є керування готелями. В її портфелі – 55 проєктів у керуванні, проєктуванні та будівництві. 7 проєктів на Балі, 1 в Польщі, 1 в Молдові.

Читайте також
Live&Ride: людиноцентризм, як філософія компанії LEV Development Live&Ride: людиноцентризм, як філософія компанії LEV Development
Live&Ride – це мінус 10% вартості власного паркомісця, при купівлі помешкання у LEV Development
Loading...
Load next