6 сезон Lviv Kids Fashion Show

6 сезон Lviv Kids Fashion Show
Після дворічної перерви дні дитячої моди повернулися. Свої нові колекції презентували 18 відомих дизайнерів, а представили їх юні моделі з різних міст України

Нові колекції, модні покази та яскраві виступи. Lviv Kids Fashion Show повернувся після дворічної перерви. Наймасштабніша дитяча подія знову тішить усіх шанувальників краси та стилю.

Я радію, що нас вдалося це зробити оскільки я бачу наш сьогоднішній результат. Це приблизно 250 дітей. Тільки сьогодні я можу цю цифру назвати тому що це вже відбувається, - зазначає Маріанна Назарчук – співорганізаторка Lviv Kids Fashion Show, власниця бренду MaryLu.

За словами організатоірв, підготовка до днів дитячої моди відбувалась майже пів року, відтак у Львові вдалося зібрати дизайнерів та моделей зі всієї України.

Ми організовуємо таку подію не вперше. Це є наш 6 сезон, ось, тому таких проблем зібрати наших старих друзів і до нас ще доєдналося дуже багато нових модельних агенцій, що приємно тому що сімя Lviv Kids Fashion Show все зростає і нас стає більшою і масштабнішою, - розповідає Анна Дудок -  співорганізаторка Lviv Kids Fashion Show.

Це насправді дуже таке довгоочікуване свято для нас, адже в нас в нашій роботі була перерва цілих два роки, але дякуючи Збройним Силам України сьогодні ми можемо провести це свято для дітей - зазначила Марта Комар - співорганізаторка Lviv Kids Fashion Show.

На заході свої нові колекції презентували 18 відомих дизайнерів, а показали нові сукні юні моделі, зокрема і з модельної агенції «СтарКідс», керівниками якої є організатори події. Тож відбулись представлення колекції суконь відомих брендів,  серед яких MaryLu.

Бренд мері лу сьогодні презентує 2 колекції. Першу любов до життя. Ця колекція була створена за 2 дні до війни. Сьогодні ми нарешті побачимо результат нашої довгої роботи, тому що ця колекція взагалі вона вишивалась дуже довгий час протягом пів року, - розповіла Марта Назарчук – співвласниця бренду MaryLu.

Маріанна Назарчук – співорганізаторка Lviv Kids Fashion Show, власниця бренду MaryLu.

Ми її створили для того щоб презентувати в Дубаї, але звісно ми її не представили, але попри все протягом двох років ми багато куди їздили і представляли інші колекції це колекція свободи. Саме цю колекцію ми презентували сьогодні вперше, - зазначила Маріанна Назарчук – співорганізаторка Lviv Kids Fashion Show, власниця бренду MaryLu.

Зазначимо, що хедлайнером заходу був співак Ваха, а заслужена артистка України Наталка Карпа заспівала свою нову пісню, реліз якої вже згодом зможуть почути українські слухачі.

З часом не зважаючи на те що я творча людина, але маю якісь дедлайни в цьому випадку я трохи відпустила ситуацію, тому що цю пісню насправді писали дівчатка з різних континентів можна сказати. Приспів мені допомогла записати дружина Вови зі Львова. Я побачила у соцмережах її, вона писала пісні з комори, з шафи, з комори і якось я почула один клаптик злата підхопила і я кажу Боже яка класна пісня і вона така каже ну хочеш я тобі цей клаптик дарую. Я сіла за фортепіано. І ще одна дівчинка софійка мені допомогла дописати текст. Таким чином 3 дівчинки обєдналися і написали цю пісню, - підкреслила Наталка Карпа – заслужена артистка України.

До слова, цьогорічний Lviv Kids Fashion Show потішив учасників заходу нововведенням.

Цього разу ми маємо такий сюрприз, вперше на Львів кідс фешин шоу представлена колекція для дорослих моделей, яку паоказали і презентували моделі віком від 30 років, - зазначає Марта Комар - співорганізаторка Lviv Kids Fashion Show.

Зазначимо, що в рамках заходу на гостей чекали яскраві фотозони, шоу-сюрпризи, виступи шоу-балету, та нагородження номінантів офіційної премії шоу – TOP MODELS LVIV KIDS FASHION SHOW.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині 7-річного хлопчика після укусу змії направили у реанімацію На Львівщині 7-річного хлопчика після укусу змії направили у реанімацію
Хлопчика госпіталізовано в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр м. Львова.
Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано
У Новояворівську на Львівщині 10 дітей звернулося до медиків зі скаргами на погане самопочуття.
Львівські медики спільно з польським пластичним хірургом провели операції 5 діткам (відео) Львівські медики спільно з польським пластичним хірургом провели операції 5 діткам (відео)
Польський пластичний дитячий хірург Адам Мол під час свого благодійного візиту до Львова прооперував 6 дітей та ще 15 проконсультував.
Load next