На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)

На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.

Учора, 30 серпня, російські найманці обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Внаслідок цього у зоні бойових дій загинув військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила, яка дислокується у Яворові, 27-річний Роман Задорожний. Чоловік був родом із Львівщини та проживав у селищі Добротвір, повідомила Роксана Терлецька на своїй сторінці у Facebook.

Страшна та болюча звістка прилетіла до нас з фронту. Вчора у зоні АТО/ООС поблизу Попасної загинув член нашої організації Асоціація ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам'янеччини наш земляк, Патріот, який боронив нас від перших днів війни і до останнього подиху.

Приносимо свої щирі співчуття мамі, сестрам, братам та усім рідним. Розділяємо ваше горе і в скорботі схиляємо голови, - написала у дописі жінка.

За попередньою інформацією тіло загиблого Романа Задорожного привезуть на Львівщину у четвер, 2 вересня. Окрім цього, інформацію про смерть українського захисника також підтвердили і в Добротвірській селищній громаді.

Вічна пам'ять і слава ! Загинув наш односельчанин Роман Задорожний, - зазначається у дописі.

Зауважимо, що учора, 30 серпня, у зоні бойових дій внаслідок російського ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув, іншого було поранено. Ще один військовий отримав мінно-вибухову травму внаслідок підриву.

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next