Зеленська і міністерка охорони здоров'я Данії відвідали службу підтримки ментального здоров’я

Зеленська і міністерка охорони здоров'я Данії відвідали службу підтримки ментального здоров’я

Дружина Президента Олена Зеленська разом із міністеркою внутрішніх справ і охорони здоров'я Данії Софі Леде відвідала Headspace - найбільшу данську загальнонаціональну службу громадянського суспільства з профілактики та підтримки ментального здоров’я молоді.

Про це повідомляє Офіс Президента.

На сьогодні діє 32 центри Headspace, розташованих у різних муніципалітетах Данії. Центр заснував Поуль Расмуссен, колишній прем'єр-міністр Данії.

У центрі можна отримати консультацію щодо проблем з однолітками, стосунків, сімейних чи будь-яких інших питань, про які може бути складно говорити з рідними.

Відвідала сьогодні Headspace, щоб дізнатися, що можемо перейняти в Данії для Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яку розвиваємо з початку повномасштабного вторгнення. Наші діти вразливіші за нас, але в них є ми, щоб разом знайти відповіді на всі їхні складні запитання, - зазначила Зеленська.

Нагадаємо, Влада розробила план відновлення енергосистеми Харківщини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збереження ментального здоров'я пацієнта: спеціалісти з Ізраїлю провели курси для лікарів Львова(відео) Збереження ментального здоров'я пацієнта: спеціалісти з Ізраїлю провели курси для лікарів Львова(відео)
У 2-му медоб’єднанні Львова спеціалісти з Ізраїлю влаштували для наших лікарів курси для вдосконалення навичок роботи з пацієнтами, які отримали важкі емоційні травми
Load next