Хто у Львові найгарніша? Оголосили переможницю конкурсу «Miss Lviv 2024»

Хто у Львові найгарніша? Оголосили переможницю конкурсу «Miss Lviv 2024»
Переможниці конкурсу краси 17 років, і вона планує стати перекладачкою

Краса – питання філософське, але в сучасних умовах, зовнішність вже не показник і одним гарненьким обличчям світ точно не врятуєш. Тож і під час повномасштабного нападу – «Міс Львів 20-24» - став конкурсом не для слабких та замріяних. Дівчата пройшли складні випробування, а попереду ще чимало важливої роботи.

Перемога складається з маленьких частинок, і якщо ті 16-18 річні дівчата, замість того, щоб сидіти в кафе, реалізовують проект на сотні тисяч гривень, закуповують квадро цикли для парамедиків, які рятують життя наших військових, то ними треба пишатися, - зазначає Валерія Никофорець – засновниця конкурсу краси «Miss Lviv 2024».

Дівчата мають бути готові до того, що сьогодні та, хто з них переможе – завтра вона може їздити по дитячих будинках, до поранених. Тому критерій такий, що має бути краса внутрішня і краса зовнішня, - підкреслив Олександр Колесніков – член журі конкурсу краси «Miss Lviv 2024».

Дуже багато у них потенціалу, також і в організаційних здібностях ми декількох відмітили. Вони нам сподобалися у соціальних проектах. Також є дівчата, які хочуть допомагати тваринам, звичайно й армії нашій, державі, - розповідає Володимир Старовецький – член журі конкурсу краси «Miss Lviv 2024».

З-поміж сотень претенденток, лише 13 дівчат виявилися тими, хто справді розуміє, як рятувати світ красою. Два місяці навчань та репетицій, мотиваційних лекцій та організації складних соціальних проєктів. Спілкуватися доводилося з дітьми-сиротами та пораненими військовими. Та й основна мета самого конкурсу – це благодійність: лоти від відомих спортсменів та малюнки дітей військових – це сотні тисяч гривень, які вдалося задонатити на аукціоні.

Зараз буде розігруватися дуже багато лотів важливих . І усі кошти, ми точно знаємо, що будуть передані на певні підрозділи. Окрім цього, ще одна складова: кожна дівчина опікувалася певними соціальними проектами і долучалася до збору фінансів, для того, щоб допомогти, - розповіла Оксана Гнатишин – членкиня журі конкурсу краси «Miss Lviv 2024».

Це дітки, чиї батьки захищають нашу країну, або на даний момент в полону, або загинули. Це дуже важливо, щоб вони відволікалися від повсякденного життя, і від того, що відбувається навколо. Ці картини будуть представлені на аукціоні, щоб на вилучені кошти можна було купувати різні матеріали для того, щоб можна було  продовжувати нашу роботу, - зазначає Тетяна Кодрова – волонтерка благодійного товариства «Мій тато захищає Україну».

Цьогоріч змінилася не лише мета конкурсу, але й підхід до нього: підготовка дівчат була настільки цікавою, що організатори, навіть відкрили ю-тюб канал, на якому виклали найцікавіші моменти  з репетицій та настанови від акул бізнесу.

Надіюсь, що ми перші в Україні, які придумали таке. Ви можете подивитися там усю підготовку дівчат. Вони зустрічалися з відомими жінками, щось від них почерпали, навчалися, - розповіла Наталія Хіреш - директорка конкурсу краси «Miss Lviv 2024».

Направду, це дуже цікава зустріч для мене була, оскільки ти безпосередньо спілкуєшся з молодим поколінням. Їхні очі, питання, які вони ставлять. Ці первинні цінності, яких вони жадають – це дуже цінно, тому що ти розумієш, що майбутнє в їхніх руках, - зазначила Ольга Кривецька – бізнес-леді, давала уроки конкурсанткам.

І нарешті – конкурс: у дівчат хвилювання, у журі важкий вибір, а для глядачів – яскраве шоу. 4 виходи учасниць – не просто дефіле – це складна режисура, яка розкрила кожну конкурсантку.

Це мудрість, впевненість, ну і, краса. Нас усіх здивували. Насправді, дуже багато красивих дівчат, і дуже буде складно вибирати, - підкреслює Ілона Демків – членкиня журі конкурсу краси «Miss Lviv 2024».


Всі виходи були підготовлені під дівчат. Тобто, не дівчата адаптовувалися, ми хочемо показати кожну дівчину, як особистість, кожна оригінальна і ексклюзивна в своєму плані, - зазначає Іван Кожушко – режисер конкурсу краси «Miss Lviv 2024».

Ведуча – минулорічна королева краси – спостерігає за учасницями з добрим серцем. Каже, що відтепер життя дівчат зміниться назавжди, бо знає про відповідальність «Міс» з власного досвіду.

Кардинально змінило моє життя, додалося дуже багато благодійних проектів. Я відчула кардинальну відповідальність, і я відчула, як я подорослішала за цей рік, - розповіла Вікторія Ґедзь – переможниця конкурсу краси «Miss Lviv 2023».

Кілька годин виступів – і час «Ч» настав: Софія Сидір у своїх 17 років стала першою та неперевершеною. Дівчина планує бути перекладачкою з англійської та іспанської мов, але вже зараз думає над тим, як зробити світ кращим та наблизити нашу перемогу.

Мене прийшли підтримувати: мій хлопець, моя тітка, бабуся, подруга. Всі надіялись і вболівали. Все справдилось, я дуже рада. дякую, - розповіла Софія Сидір – переможниця конкурсу краси «Miss Lviv 2024».

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львів’янка перемогла у світовому конкурсі краси Львів’янка перемогла у світовому конкурсі краси
Конкурс відбувся у столиці Болгарії — Софії.
У Львові обрали "Міс 2021": за звання найкрасивішої дівчини змагалися 12 конкурсанток (відео) У Львові обрали "Міс 2021": за звання найкрасивішої дівчини змагалися 12 конкурсанток (відео)
Головна корона міста знайшла свою власницю. У культурній столиці відбувся грандіозний фінал конкурсу краси "Міс Львів 2021".
У Львові погрожували підірвати Сихівський відділ поліції У Львові погрожували підірвати Сихівський відділ поліції
Сьогодні вночі за кілька годин правоохоронці отримали два фейкові повідомлення про замінування.
Load next