Зеленський із дружиною вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Зеленський із дружиною вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Президент Володимир Зеленський із дружиною Оленою відвідали Національний історико-меморіальний заповідник «Биківнянські могили» і вшанували пам'ять жертв політичних репресій.

Про це він повідомив у соцмережі.

Сьогодні в Биківнянському лісі ми згадуємо всіх жертв радянських політичних репресій. І нагадуємо, як важливо вистояти в нашій битві зараз. Вистояти проти сучасної російської системи, яка є нащадком того тоталітаризму, - наголосив Президент.

Він зазначив, що радянська система забрала таланти українського народу, зламала життя людей, які могли би багато зробити для наступних поколінь.

Вічна пам’ять усім жертвам радянських репресій! І наша шана і вдячність усім, хто захищає життя, - додав Зеленський.

У пресслужбі Офісу Президента зауважили, що глава держави і перша леді біля братської могили та пам’ятного знака польських поховань вшанували пам’ять людей, яких убила тоталітарна радянська влада. 

Завжди буде з нами пам'ять про жертв політичних репресій і тих, хто боровся за нашу незалежність. Шана всім, хто нині боронить Україну, - сказав Президент.

Нагадаємо, Окупанти на Харківщині обстріляли місце відпочинку: є загиблі та травмовані

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Load next