СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою

СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

З 13 серпня Служба безпеки України розпочинає «масштабні багатоетапні планові» навчання щодо протидії диверсіям і тероризму на території Донецької та Луганської областей. 

Тренування проходитимуть протягом місяця в умовах, що максимально наближені до реальних, з використанням вогнепальної зброї та бронетехніки.

СБУ закликає жителів регіону з розумінням поставитися до можливих незручностей, зберігати спокій і дотримуватись правил особистої безпеки.

Просимо громадян при необхідності пересування містом мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідку про навчання тощо), - йдеться у повыдомленні. 

У разі виявлення підозрілих предметів або отримання інформації про протиправні дії невідомих осіб, їх причетність до незаконних збройних формувань, негайно повідомляйте на адресу:

- 2 управління (з дислокацією в м. Маріуполь) Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел.: 0629-52-53-94;

- 3 управління (з дислокацією в м. Сєвєродонецьк) Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел.: 06452-6-81-10, 06452-4-42-81;

- телефон довіри СБУ: 0-800- 501-482;

- Головного управління Національної поліції в Донецькій області, тел.: 102, 0629-51-98-01;

- Головного управління Національної поліції в Луганській області, тел.: 102, 06457-0-51-88.

Усі дії відбуваються у межах чинного законодавства.

Читайте також
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next