Слабких на рингу не було: у Львові боксери дивували не лише боями

Слабких на рингу не було: у Львові боксери дивували не лише боями
Яскраві спаринги та щедрі донати на ЗСУ, спортсмени вдруге організували видовищне шоу у Львові

Менш масштабний, але більш видовищний: другий вечір боксу від K.O. Promotions неабияк вразив боями. Воно й не дивно: безкомпромісні спаринги між старою гвардією професіоналів та дебютантами, змушували глядачів буквально прикипати поглядами до рингу. 

 

Противник – дебютант у професійному боксі. Бачив один його бій по любителям. Перший раунд для того і є, щоб для розвідки, - розповідає Назар Воловик – учасник вечору боксу.

Минула подія була дуже крута. Сьогодні очікую,так як це вже чисто боксерська арена, очікую, мабуть, більш такі довші бої, більш конкурентні бої, - зазначає Микола Морозюк – екс-гравець Збірної України з футболу.

І закритий вечір боксу, дійсно, не розчарував, адже для поєдинків відібрали кращих з кращих бійців, які не лише вміють боротися, але й мають неабияку харизму. Організатори зізнаються: хоч перше шоу і було крутим, але в досконалості немає меж. Місяць аналізу над помилками, в на виході нове - ще потужніше дійство.  

Було дуже багато набито шишок, реально. І то були такі великі шишки.Забрали те, що негативне неправильне, і рухнулися по-іншому і ми сюда зібрали таких справжніх поціновувачів боксу, - розповідає Олександр Колесніков – співзасновник K.O. Promotions.  

Цього разу, на мою думку, будуть дуже класні бої. Майже всі мають пройти повну дистанцію. Тому буде дуже цікаво, - зазначив Роман Семенишин – співзасновник K.O. Promotions.

А бої таки, справді, були цікавими та ще й на неочікуваній локації – у абсолютно новому боксерському клубі «Вовкулаки», чиє офіційне відкриття на Пасічній лиш очікують. Цей стильний та продуманий майданчик для тренувань саме про комфорт для боксерів та глядачів. 

Ми працювали над тим клубом більше ніж півроку. Винесли таку концепцію: тут у нас все в стилі лофт зроблено. І ми хочемо, щоб наша молодь мала де боксувати. Стерти той стереотип старих залів, старих клубів, де нерівна підлога, де вже снаряди мого віку. Ми це все хочемо поміняти і дати трамплін молоді, щоб вони з цього клубу далі рухалися у свої світле боксерське майбутнє, - розповідає Олександр Колесніков – співзасновник K.O. Promotions.

Але не лише одним видовищем керувалися організатори поєдинків: промоція бійців – основне завдання таких шоу, тож і гості на вечір прийшли, які напряму зацікавлені у просуванні наших боксерів. 

Спорт дуже об’єднує країни. І моє завдання, як почесного консула, після сьогоднішніх боїв, хочу прикласти всі зусилля, щоб кращих наших боксерів повезти в Казахстан. Зробити поєдинок там, після чого в серпні місяці вони будуть запрошені до нас на поєдинок, - розповіла Галина Маслюк – почесна консула республіки Казахстан у західній Україні .

Ще важлива мета вечора боксу – це донати для ЗСУ. Вже вдруге організатори відшукали спеціально для аукціону унікальні лоти, аби зібрати якомога більше коштів для наших військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Спортсмен з Львівщини Олег Довгун завоював боксерський титул в Америці (фото) Спортсмен з Львівщини Олег Довгун завоював боксерський титул в Америці (фото)
27-річний боксер зі Стебника Олег Довгун здобув 13-ту перемогу на професійному ринзі у своєму 13-му поєдинку.
Стартував чемпіонат з БОКСУ серед чоловіків та жінок Стартував чемпіонат з БОКСУ серед чоловіків та жінок
У Львові стартував чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок на призи Андрія Котельника
Load next