У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)

У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.

Понад 100 плавців вікових категорій "юніори" та "молодь" боролись за можливість виступити на чемпіонаті України 15-19 червня у Дніпрі. Георгій Лукашев повністю сконцентрований на основному старті сезону.

Ми через місяць летимо в Рим.  На чемпіонат Європи. і Це така плавна підготовка до основного старту сезону. Великі навантаження, багато тренувань,  через це старти виходять тяжкими, - повідомив учасник змагань, Георгій Лукашев.

Плавець каже, результат на чемпіонаті області не найкращий, але зважаючи на великі навантаження зараз - він його влаштовує.  Чемпіонат Європи в Римі для Георгія буде першим у кар'єрі.

Вже морально, головою готовий до такого. Для мене це буде ривок - така ступінь, яка має показати з часом хто чого добився, - додав плавець. 

Марія Городня не змогла відібратись на чемпіонат Європи, але хоче спробувати свої сили на відкритій воді. Якщо в липні на змаганнях зможе першою пропливти 7 з половиною кілометрів - візьме участь у європейській першості на відкритій воді. 

Якщо є шанс відібратись, і поїхати на міжнародний старт - то чому ні. Зрештою, там не буде надто великої конкуренції, змагання за віком. Хоча на Європі буде дуже важко, але пробувати щось новеньке хочеться, - зазначила учасниця змагань Марія Городня.

Чемпіонат Львівської області для плавчині - один з етапів підготовки до чемпіонату України.

Я старалась плисти більше на техніку. Відчути воду. Я давно не плавала таких дистанцій, наприклад 50 кроль, 400 комплекс, але зараз я більше плаваю 800 кроль і 400, - наголосила плавчиня Марія. 

У завершальний день чемпіонату плавцям не пощастило з погодою. Протягом запливів дощило, і дув холодний вітер.

Руки замерзли, ми стартуємо, виходить так, що вода тепла, а ти холодний. Руки починають німіти. Тому зараз складно трошки, - зізналась Марія. 

Загалом у чемпіонаті області взяли участь 112 спортсменів. У командному заліку серед юніорів чемпіонам стала дитячо-юнацька школа №9. Серед молоді - КДЮСШ "Здоров'я".

 

Читайте також
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео) У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео)
У командному заліку чемпіонату України на першому місті Київ, на другому Луганська область, на третьому - Миколаївська.
Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео) Відкритий кубок Львова з плавання: змагання перетнули екватор (відео)
Понад 800 плавців з усієї України протягом шести днів змагаються у Львові. Це юнаки, юніори та молодь, спортсмени з інвалідністю і "мастерс".
Loading...
Load next