У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео)

У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео)
У командному заліку чемпіонату України на першому місті Київ, на другому Луганська область, на третьому - Миколаївська.

Єдиний представник Львівщини на змаганнях сере юнаків - Матвій Шлом'як. Минулого року він був чемпіоном України у меншій віковій групі. Зараз перейшов у старшу.

Це стрибок щука авербах, я стою обличчям до басейну і кручусь назад, - розповів учасник чемпіонату зі Львова Матвій Шлом'як.

Також щуку авербах готується виконати Дмитро. Усі свої стрибки спортсмени спочатку імітують на суші.

Стрибок, який в мене не дуже получається. Щука авербах, можу його добре зробити, а можу не дуже, - зізнався учасник чемпіонату з Києва Дмитро Степанов.

Стрибають вони три снаряди. Один метр, триметри трампліни і вишку. Сьогодні якраз вишку, вони стрибають останні види. Вони змагались в залі. Спочатку здавали спеціальні тести по загальній фізичній підготовці та технічній. Потім частина тих балів приплюсовується до суми яку набрали на воді, - повідомив головний суддя чемпіонату України Олег Мельніков.

 Максимальна оцінка за стрибок - 10. Максиму Коновалову вдалось стрибнути щуку назад на 7.

Мені сподобалось те, як я стрибнув. Завжди збираюсь перед кожним стрибком, і я собою задоволений, - зазначив учасник чемпіонату з Луганська Максим Коновалов.

Я перед кожним стрибком, підходжу туди, і по одному разу імітую його. Щоби нормально його стрибнути, - зізнався один з учасників змагань.

А от Іллі так успішно стрибнути не вдалось. Коли розбігався - вдарився ногою і підвернув її. Але це його не зупиняє.

 Я в групі Е - це 9 років, вже міг робити сальто з винтом. Тоді коли інші спортсмени ще боялись. Коли я перший раз йшов на 5 метрів, мені було дуже страшно. Це був лише солдатик в перед. Я підійшов, стрибнув і все гаразд. Потім пішов на 7 метрів, потім на 10. Стрибав солдатики із семи метрів. Поки складні стрибки з такої висоти не стрибаю, але колись буду, - розповів учасник чемпіонату з Харкова Ілля Головін.

У командному заліку чемпіонату України на першому місті Київ, на другому Луганська область, на третьому - Миколаївська.

 

Читайте також
У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео) У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян
Регбійний «Сокіл» вдома зіграв з київським «Політехніком», який претендує на бронзові медалі Суперліги
Loading...
Load next