Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян

Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян
Регбійний «Сокіл» вдома зіграв з київським «Політехніком», який претендує на бронзові медалі Суперліги

Останній матч регбійного сезону для львівського Сокола. Їх суперник київський Політехнік, для якого цей матч вирішальний для продовження боротьби за бронзу. Львів'янам цьогоріч медалі не світять, вони на шостому місці.

До кінця сезону накопичуються травми, мікропошкодження і хлопці не можуть викладатись так, як зазвичай, коли вони здорові, розповів головний тренер РК «СОКІЛ» (Львів) Дмитро Кірсанов.

Першими занесли кияни і пробили вдалу реалізацію, повели в рахунку 7:0. Більше спроб у першому таймі не було. Львів'янам вдалось повести в рахунку під кінець першого тайму. Пробили 4 вдалих штрафних. В підсумку пішли на перерву з 12:10 на табло. 

Витягнули перший тайм шляхом штрафних.  А загалом вся проблема в малій кількості тренувань у повному складі. У нас любительський клуб і не всіх можна змусити прийти на тренування, - розповів гравець РК "Сокіл" (Львів) Валентин Корчак.

У другому таймі обидві команди грали втомленими. Львів'янам так і не вдалося відзначитись жодного разу, а "Політехнік" таки зібрався силами і поставив вирішальну для себе спробу. 

Сьогодні нашій команді дуже потрібно були перемогти. У нас була тактика гри. Але ми не мали достатньо часу і того відсотку володіння м’ячем, щоб виконати усі поставлені перед матчем завдання, - прокоментував головний тренер РК "Політехнік" (Київ) Дімітрі Басіаліа. 

Ще минулого року київський Політехнік грав у Вищій Лізі, а цього сезону вже змагається за бронзу Суперліги. Матч завершується 17:12 на користь киян. 

Над чим працювали на тренуваннях, на жаль, не змогли втілити в гру, - додає Дмитро.

Регбісти Сокола стають шостими у цьому сезоні "Суперліги з регбі 15". Зараз ідуть у тритижневу відпустку, а потім повертаються до тренувань. Київський Політехнік 3-го листопада зіграє з хмельницьким "Поділлям" за бронзові медалі чемпіонату України.

Відео: ПравдаТут Львів 

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео) У Львові відбувся чемпіонат України зі стрибків у воду: яка команда перемогла у змаганнях (відео)
У командному заліку чемпіонату України на першому місті Київ, на другому Луганська область, на третьому - Миколаївська.
У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео) У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.
У Львові стартував новий сезон жіночого регбі (відео) У Львові стартував новий сезон жіночого регбі (відео)
У Львові відбулись матчі першого туру Вищої ліги з Регбі-7 серед жіночих команд. Львівські регбістки перемогли усіх своїх суперниць.
Loading...
Load next