Як допомогти армії: у Львові відбувся форум громад та волонтерів

Як допомогти армії: у Львові відбувся форум громад та волонтерів
160 волонтерів, місцевих чиновників та виробників-оборонників вирішували, як взаємодіяти ще ефективніше

Виснажені, але витривалі: те, через що доводиться проходити львівським волонтерам, багато хто може тільки здогадуватися. Доби без сну, пошук оснащення для військових, брак людських рук, і основне – зменшення фінансової допомоги. Але й це ще не все: навіть через 2 роки повномасштабного нападу, волонтерам і надалі продовжують встромляти палки у колеса на законодавчому рівні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львівській політехніці сплели 12 тисяч квадратних метрів сітки для військових (відео) У Львівській політехніці сплели 12 тисяч квадратних метрів сітки для військових (відео)
До цієї справи долучається чимало людей: як учнів вишу, так і всіх охочих. За словами волонтерів, найбільша сітка, яку доводилось плести – розміром 21 на 21 метр.
У Львові відбудеться форум «Все про це», де говоритимуть про пікантні теми статевих відносин (відео) У Львові відбудеться форум «Все про це», де говоритимуть про пікантні теми статевих відносин (відео)
У Львові вперше відбудеться форум, де говоритимуть про пікантні теми статевих відносин. Зокрема, як правильно розповісти дитині про секс та як урізноманітнити особисте життя у дорослих.
Зігріти ближнього: із настанням холодів у Львові волонтери розпочали збір теплого одягу (відео) Зігріти ближнього: із настанням холодів у Львові волонтери розпочали збір теплого одягу (відео)
Із настанням холодів волонтери почали активно збирати теплий одяг для людей, які опинилися у скрутному становищі. Найбільше зараз у попиті куртки, светри та зимове взуття.
Load next