Як допомогти армії: у Львові відбувся форум громад та волонтерів

Як допомогти армії: у Львові відбувся форум громад та волонтерів
160 волонтерів, місцевих чиновників та виробників-оборонників вирішували, як взаємодіяти ще ефективніше

Виснажені, але витривалі: те, через що доводиться проходити львівським волонтерам, багато хто може тільки здогадуватися. Доби без сну, пошук оснащення для військових, брак людських рук, і основне – зменшення фінансової допомоги. Але й це ще не все: навіть через 2 роки повномасштабного нападу, волонтерам і надалі продовжують встромляти палки у колеса на законодавчому рівні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові майже 100 волонтерів взяли участь у спортивних змаганнях (відео) У Львові майже 100 волонтерів взяли участь у спортивних змаганнях (відео)
Майже 100 учасників взяли участь у спортивних змаганнях серед об’єднань волонтерів. Подія відбулась вперше в Україні на стадіоні «Динамо» 
У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум  У Львові відбудеться ХХ Міжнародний Економічний Форум 
Міжнародний економічний форум – це найважливіша подія року в економічному житті Західної України. До участі традиційно запрошуються політична еліта України, дипломатичний корпус в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії, представники торгових місій з близько 20 країн світу задля сприяння модернізації і інтеграції економіки, реалізації спільних проектів і впровадження інноваційних технологій.
Load next