Укрзалізниця зробила подарунок 98-річній жінці, яка пройшла 10 кілометрів з окупації

Укрзалізниця зробила подарунок 98-річній жінці, яка пройшла 10 кілометрів з окупації

98-річній жительці Очеретиного, яка пройшла близько 10 км на підконтрольну Україні територію, щоб тільки не лишатись в окупації, вручили почесне посвідчення начальниці поїзда 111/112 Київ — Авдіївка.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Ми одразу відчули тут знайому «залізність», перевірили — і не схибили: Лідія Степанівна 40 років працювала на Донецькій залізниці як провідниця. Сьогодні Лідії Степанівні команда Укрзалізниці вручила посвідчення почесної начальниці поїзда 111/112 Київ — Авдіївка, що історично прямував через її рідне Очеретине, до якого вона щиро мріє повернутися. Тепер тільки поїздом — слідом за ЗСУ, - йдеться у повідомленні.

Разом із працівниками Укрзалізниці до жінки на Донеччину завітав український журналіст та мандрівник Дмитро Комаров, щоб розповісти історію «залізної бабусі» усьому світові. Він передав жінці річний запас залізничного чаю, ексклюзивний підсклянник, фірмовий худі «Провідниця» та квіти від онука, провідника дипломатичних рейсів.

Нагадаємо, У Британії під час меморіального польоту розбився літак

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Load next