Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму

Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.

Росія розпочала навчання десантників та артилеристів на території анексованого Криму. У них візьмуть участь майже 2 тисячі військовослужбовців та понад сотня одиниць бойової та спеціальної техніки.

Про це повідомили у департаменті інформації та масових комунікацій Міноборони РФ, інформує ТАСС.

Зазначають, що навчання проводитимуть протягом трьох днів на полігоні Опук в східній частині Криму. РФ планує залучити різні види зброї.

Підрозділи відпрацюють ведення оборони, під час якої вогнем зі штатного озброєння бойової техніки спільно з зенітно-ракетними, протитанковими, вогнеметними, артилерійськими та снайперськими підрозділами виконають вправи бойових стрільб, - йдеться у повідомленні.

Кремль описав план навчань:

  • почнуть з так званого "марш-кидка підрозділів" до місця виконання завдань, для цього використають бойові машини десанту БМД-4М і бронетранспортери БТР-МДМ "Ракушка";
  • їх проводитимуть вдень та вночі;
  • наприкінці Росія має "відпрацювати заплановані наступальні дії, що завдають шкоди умовному противнику" вогнем з танків Т-72Б3, 120-мм самохідно-артилерійських знарядь 2С9 "Нона-С" і 122-мм гаубиць Д-30.

Нагадаємо, російські силовики в окупованому Криму вранці 3 вересня затримали Ельдара Одаманова, а вночі 4 вересня - Азіза Ахтемова, Асана Ахметова та Шевкета Усеїнова.

Також тоді в селі Первомайське Сімферопольського району Криму відбувся обшук у заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла. Після чого активіста вивезли на синьому мікроавтобусі Volkswagen у невідомому напрямку. Пізніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров написав у фейсбуці, що Наріман Джеляль перебуває в будівлі ФСБ Росії в окупованому Криму.

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму
Російські навчання відбудуться на 20 полігонах та триватимуть з 9 серпня до 15 вересня.
Loading...
Load next