Фахівці розповіли про небезпеку інфекційних хвороб

Фахівці розповіли про небезпеку інфекційних хвороб
Понад 150 мешканців Городоччини долучилися до активностей «Містечка здоров’я». Фахівці розповідали про небезпеку таких інфекційних хвороб, як дифтерія та правець

Просто та доступно проінформувати підлітків, їхніх батьків та освітян про важливість щеплення. З цією метою в Городку Львівської області, а саме у закладі загальної середньої освіти №3 організували «містечко здоров’я» у рамках проєкту «Вакцинуймось від хвороб, щоб не вразив нас мікроб!».

Відтак, фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели відкритий урок для працівників школи, батьків та страшокласників. Лікарі-епідеміологи розповідали про небезпеку інфекційних хвороб, а зокрема про дифтерію та правець та чому від них обов’язково потрібно вакцинуватись. Дехто з учнів щеплені та розуміють чому це важливо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Немає жодного хворого на COVID: в Моршині повністю вакцинували 66% населення (відео) Немає жодного хворого на COVID: в Моршині повністю вакцинували 66% населення (відео)
У Моршині де повністю вакциновано 66% дорослого населення, з 20 червня не фіксували жодного нового інфікованого коронавірусом.
Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів
У Львові з 15 листопада учні молодших класів повертаються на очну форму навчання. Наразі старші класи навчаються у дистанційному режимі.
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
Load next