Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам

Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам

Президент України Володимир Зеленський відзначив найвищими державними нагородами та відзнаками українських захисників.

Про це Зеленський повідомив у Фейсбуці. 

Сьогодні ми відзначаємо найвищими нагородами нашої держави, найвищими бойовими відзнаками людей, які є джерелом цієї хоробрості, - зазначив глава держави.

Президент України заявив, що пишається кожним українським воїном.

Я дякую кожній родині наших героїв за таких синів і доньок України. Дякую всім сержантам та офіцерам, які справді дбають про солдатів і є зразком для них. І я прошу завжди пам’ятати кожного й кожну, хто віддав своє життя в боях заради України, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, До Києва прибула делегація Конгресу США

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Порушення режиму припинення вогню: Україна скликає термінове засідання ТКГ Порушення режиму припинення вогню: Україна скликає термінове засідання ТКГ
На засіданні ТКГ 22 грудня домовились дотримуватися угоди про режим припинення вогню на Донбасі.
Літак Зеленського приземлився у Кишиневі для святкування Дня Незалежності Молдови (відео) Літак Зеленського приземлився у Кишиневі для святкування Дня Незалежності Молдови (відео)
Володимир Зеленський із запізненням прибув до Кишинева на святкування Дня незалежності Молдови. Президент Румунії Клаус Йоханніс теж не зміг вчасно дістатися до Кишинева.
«Росія — не ворог Європи»: баварський прем'єр наразі виключає вступ України в НАТО «Росія — не ворог Європи»: баварський прем'єр наразі виключає вступ України в НАТО
Це вже не перша така заява з боку німецьких посадовців за останній час.
Load next