ВРУ підтримала звільнення Умєрова

ВРУ підтримала звільнення Умєрова

Парламент підтримав звільнення з посади Голови ФДМУ Рустема Умєрова.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

За проголосували 302 нардепи.

Чекаємо сьогодні на внесення пропозиції від Президента призначити його Міністра оборони України, а завтра голосування, – зазначив нардеп.

Раніше сьогодні ВРУ звільнила Олексія Резнікова з посади міністр оборони.

Нагадаємо, Понад 20 обшуків: У кількох областях СБУ проводять слідчі заходи через зловживання на відновленні енергетики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Роман Абрамовський записав заяву про відставку з посади міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів.
Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео) Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео)
Керівники парламентських фракцій подали спільну заяву до регламентного комітету з вимогою відсторонити Третякову від 5 сесійних засідань і відправити її у відставку з посади голови комітету соцполітики.
Loading...
Load next