6 дронів для бійців протягом кількох хвилин: на аукціоні продали цікаві лоти

6 дронів для бійців протягом кількох хвилин: на аукціоні продали цікаві лоти
На V всеукраїнському лісопромисловому форумі волонтери зібрали 90 тисяч гривень на дрони

Відновлення економіки у поєднанні з дронами для наших воїнів – українці, дійсно, непереможна нація! На 5-му лісопромисловому форумі благодійний проект «Пташки перемоги» провів неймовірний аукціон і усе заради хлопців з 420-го окремого стрілецького батальйону. Волонтери представили 7 лотів, і вже з перших хвилин 4 з них придбали учасникам заходу. Шампанське з Бахмуту, колекція з шести десятків шевронів, ікона написана Левом Скопом, і найцікавіший предмет – годинник, який відлічує час до перемоги! Саме його придбав організатор форуму – голова асоціації деревообробників Микола Когут – спеціально для того, аби одразу ж вручити ректору Лісотехнічного університету Володимиру Загорському. Волонтерам вдалося зібрати 90 тисяч гривень, і цієї суми вистачить одразу на 6 дронів для наших бійців.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Дерева, що рятують життя: у Львові висадили дерева в межах ініціативи «Пташки перемоги» Дерева, що рятують життя: у Львові висадили дерева в межах ініціативи «Пташки перемоги»
Наші захисники, художниця Ірина Третьяк та представники бізнесу долучилися до висадки іменних дерев в межах благодійної ініціативи «Пташки перемоги»
Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.
Load next