У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту

У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту
Через підготовку та святкування 30-річниці Дня Незалежності України низка вулиць у Львові буде перекрита для руху транспорту.

Святкування 30-річниці Незалежності України у Львові проведуть з масштабом. Урочистості розпочнуть з відкриття найбільшого флагштока області та підняття державного прапора. Далі передбачений марш військовиків ЗСУ та іноземних партнерів, і завершать офіційну частину грою військового оркестру, розповіли представники облдержадміністрації та керівництво академії сухопутних військ.

Потім Академія сухопутних військ відкриє свої двері для відвідувачів та покаже озброєння та спецтехніку. Наступного дня відзначення 30-ї річниці розпочнеться з вшанування пам'яті загиблих бійців на Сході України. Потім у центрі проведуть трансляції параду з Києва, а ввечері очікується великий музичний концерт. Передбачені під час святкувань й інші заходи.

Святкування триватимуть у різних локаціях із 18 до 29 серпня. Внаслідок цього у місті обмежать та змінять рух громадського транспорту.

У зв’язку з підготовкою та святкуванням 30-річчя Незалежності України, у четвер, 19 серпня, у суботу, 21 серпня, а також 23 та 24 серпня, на кількох вулицях Львова буде ситуативне та тимчасове перекриття руху, тож, деякі маршрути громадського транспорту курсуватимуть зі змінами, - повідомили у пресслужбі ЛМР. 

  • 19 серпня через репетицію маршу військовослужбовців ввечері з 20:00 до 22:00 перекриють вулицю Стрийську. Непроїзною буде ділянка від вул. Сахарова до площі перед Академією сухопутних військ - в той час не курсуватиме тролейбус №25. До того ж автобуси № 3А, 44 та 18 змінять схему руху. Вони об’їжджатимуть по вулицях Франка, Панаса Мирного, Чмоли (та у зворотному напрямку).
  • Ідентична репетиція відбуватиметься 21 серпня, у суботу, з 8.00 год до 10.00 год з відповідним перекриттям та об’їздами.

  • Протягом 20 та 22 серпня у центрі міста пройде парад фестивалю “Етновир”, в ці дні також буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом колони:

  • Також 23 серпня ділянка вулиці Стрийської до площі перед Академією сухопутних військ також буде перекрита. Громадський транспорт оминатиме закриту частину вул. Стрийської по вул. Франка - вул. Панаса Мирного - вул. Чмоли. Тролейбуси маршруту №25 у зазначений час не курсуватимуть.
  • Окрім цього, у День Незалежності України, 24 серпня, через великий святковий концерт на площі біля Академії сухопутних військ, вул. Стрийська буде перекрита на ділянці від вул. Сахарова до вул. Героїв Майдану. Вулицю перекриють із 6:00 на добу – до 6:00 середи, 25 серпня.
  • Також в цей день, 24 серпня, через "Забіг у вишиванках" з 9.30 год до 11.00 год ситуативно перекриють рух транспорту на пр. Чорновола  від вул. Липинського по пр.Свободи до вул.Коперника., тролейбуси № 33 тимчасово не курсуватимуть.

Нагадаємо, що у Львові відбуватиметься безліч заходів, відтак кожен житель міста зможе обрати свій спосіб святкування Дня Незалежності. У переддень Дня Незалежності у місті відзначатимуть День Прапора. Цього року синьо-жовтий стяг замайорить на найвищому у області флагштоці поруч із Національною академією сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Безпосередньо у День Незалежності на Личаківському кладовищі відбудуться традиційні заходи із вшанування пам’яті Героїв України. Там військовослужбовці сформують велику колону та пройдуть містом "Маршем Нескорених". Також цього дня у Львові відбудеться "Забіг у вишиванках".

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
У Львові на вихідних через півмарафон перекириють десятки вулиць: перелік У Львові на вихідних через півмарафон перекириють десятки вулиць: перелік
На вихідних, 26 та 27 червня у Львові проходитиме півмарафон. Для безпеки учасників забігу низку вулиць перекриють для руху транспорту.
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Loading...
Load next