Прощання з полеглою парамедикинею Іриною Цибух відбудеться 2 червня

Прощання з полеглою парамедикинею Іриною Цибух відбудеться 2 червня

Прощання із загиблою бойовою медикинею добровольчого батальйону «Госпітальєри» Іриною Чекою Цибух у Києві відбудеться 2 червня. 

Про це повідомили на сторінці батальйону.

О 13:00 у Михайлівському соборі відбудеться служба, далі — прощання на майдані Незалежності. А о 16:00 запланований виїзд колони на Львів.

Ірина залишила близьким побажання, як має виглядати церемонія прощання із нею: «Замість квітів — донати на батальйон та допомога сім’ям загиблих. Ніяких штучних квітів чи пластику. Одяг — вишиванка або камуфляж (для чинних військових та ветеранів/нок)».

Вона також написала: «Хочу, щоб усі співали на прощанні, навчились хоча б десятьом змістовним пісням і заспівали їх одноголосно, щоб погасити журбу рідним співом».

Нагадаємо, Зеленський про нічну масовану атаку: Російські терористи розуміють лише мову сили (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Load next