Росія відправить на війну в Україну понад тисячу попів - ЦНС

Росія відправить на війну в Україну понад тисячу попів - ЦНС

Кремлівська церква має намір направити на війну в Україну близько 1300 священників «для духовної допомоги» російським військовослужбовцям.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Кирило запевнив, що міністерство оборони Росії має із церквою дуже тісні зв’язки, тож це питання вирішиться найближчим часом.

І так воно насправді і є. Адже відомі факти про те, що глава кремлівської церкви патріарх кіріл є агентом кдб по кличці «Михайлов» і має генеральське звання фсб росії. Його попередник алексій ІІ (олексій рідігер) також був агентом кдб під псевдонімом «Дроздов», – додали в ЦНС.

У Центрі нацспротиву нагадали, що у розв'язаній проти України війні Кремль значною мірою покладається на підконтрольні йому релігійні структури. Домінує серед них саме Російська православна церква.

За часи свого існування РПЦ створила в Україні потужну мережу та стала ідеальним інструментом для «промивки мізків» своїх прихожан. На початку війни у 2014 році вона організовувала багатолюдні хресні ходи, щоб завадити українським захисникам відкинути російську армію.

Нагадаємо, Ми не дозволимо, щоб угорці втретє вимушено воювали - Орбан

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Load next