Гелікоптер президента Ірану розбився через технічну несправність - ЗМІ

Гелікоптер президента Ірану розбився через технічну несправність - ЗМІ

За даними іранських державних ЗМІ, президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув 19 травня внаслідок аварії через технічну несправність гелікоптера.

Про це повідомляє IRNA.

Раїсі загинув мученицькою смертю 19 травня 2024 року, в катастрофі гелікоптера, що сталася через технічну несправність під час повернення з Хода - Афарін, - йдеться у повідомленні.

Разом з ним загинув міністр закордонних справ Хосейн Амірабдоллахян, та кілька інших осіб, зокрема пілоти та екіпаж гелікоптера. Раїсі був восьмим президентом Ірану, керував країною з 2021 року.

Раніше повідомлялося, що пошуково-рятувальна операція тривала 18 годин і була ускладнена сильним туманом, дощем і особливостями місцевості. Всі тіла загиблих були впізнані, незважаючи на опіки, повідомила влада. Серед них – тіло аятоли Мохаммада Алі аль-Хашема.

Він був живий протягом години після авіакатастрофи і навіть мав телефонну розмову з Голамом-Хосейном Есмаїлі, керівником офісу президента, - зазначив голова Служби управління надзвичайними ситуаціями Ірану Мохаммад Хасан Намі.

Нагадаємо, Нуланд вважає, що США повинні допомагати Україні бити по цілях у рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео) Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео)
Зеленський під час вітальної промови з нагоди 30-річчя Незалежності потролив президента-втікача Віктора Януковича.
Load next