У Норвегії через технічний збій тимчасово закривали повітряний простір

У Норвегії через технічний збій тимчасово закривали повітряний простір

Технічна проблема змусила авіаційну владу Норвегії тимчасово закрити повітряний простір над півднем країни в четвер, що призвело до значних затримок в аеропорту Осло.

Про це повідомляє AP.

Технічна проблема змусила авіаційну владу Норвегії тимчасово закрити повітряний простір над півднем країни у четвер, що призвело до значних затримок в аеропорту Осло, одному з найбільших у Скандинавії, - йдеться у повідомленні.

Повітряний простір було поступово відкрито після більш ніж трьох годин, але затримки триватимуть протягом дня, повідомив оператор державного аеропорту компанія Avinor.

У своїй заяві Avinor зазначила, що "технічна помилка сталася в центрі управління Осло, що означало, що повітряний простір на півдні Норвегії мав серйозні обмеження".

Пріоритет буде віддано дальнім рейсам, сказала речниця компанії Avinor Катрін Фуглесанг Фрамхольт.

Мине багато часу, перш ніж ми повністю повернемося до нормальної роботи, – додала вона.

Міжнародний аеропорт Осло з приблизно 25 мільйонами пасажирів на рік є найбільшим у Норвегії та головним транспортним вузлом Скандинавії разом з аеропортами Копенгагена та Стокгольма.

Нагадаємо, У Харкові відновили телемовлення після удару рф по телевежі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото) У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото)
У поліції розповіли, що чоловік відкрив стрілянину з лука просто по інших громадянах. Через його дії поранення отримали люди.
Load next