Президентка Грузії пропонує відкласти набрання чинності закону про "іноагентів"

Президентка Грузії пропонує відкласти набрання чинності закону про "іноагентів"

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі закликала правлячу партію відкликати закон про «іноагентів» або ж перенести дату набрання чинності на 1 листопада, тобто після парламентських виборів, що відбудуться 26 жовтня.

Про це повідомляє Эхо Кавказа.

На брифінгу Зурабішвілі дала зрозуміти, що не згодна з пропозицією влади внести поправки до законопроєкту в межах механізму вето. Вона також заявила, що парламенту не слід розраховувати, що вона дозволить собою маніпулювати.

Цей закон - російський, методи нашого уряду - російські, і навіть сьогоднішня промова прем'єр-міністра – російська, - заявила вона.

Президентка заявила, що Грузія вкотре показала світу, що не дозволить ставити під питання її європейське майбутнє і не допустить ухвалення «російського закону».

Раніше прем'єр-міністр Іраклій Кобахідзе заявив, що влада Грузії готова обговорювати зміни до закону про «іноагентів» тільки після того, як його буде ухвалено. «Грузинська мрія» планує ухвалити закон про «іноагентів» у третьому читанні на засіданні 14 травня.

Нагадаємо, У рекрутингових центрах найпопулярніші посади водіїв, механіків, операторів дронів - Умєров

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі
Напередодні Саакашвілі також не взяв участі у судовому процесі у справі про незаконний перетин грузинського кордону.
Мати Саакашвілі закликала повернути її сина в Україну Мати Саакашвілі закликала повернути її сина в Україну
Понад 8 років Міхаїл Саакашвілі не з’являвся на батьківщині, у Грузії, через кримінальні справи. Після повернення його затримали 1 жовтня у Тбілісі.
Load next