Закріпити перемогу України має членство в НАТО - Єрмак

Закріпити перемогу України має членство в НАТО - Єрмак

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак переконаний, що мир у Європі можливий тільки після перемоги України у війні проти Росії, закріпити яку має членство в НАТО.

Про це Єрмак написав у Телеграмі.

Мир у Європі можливий лише після перемоги України. А закріпити цю перемогу має членство в НАТО, - заявив очільник ОП.

За його словами, Сили оборони просуваються вперед попри велику кількість мін та перевагу ворога в повітрі.

Кожен, хто хотів побачити стрімкий бойовик з наступом, має пам‘ятати про ці речі, а також про важливість життя кожного нашого воїна, - наголосив Єрмак.

У цьому контексті він підкреслив, що Україні потрібні багатофункціональні винищувачі F-16 і далекобійна зброя. «Робимо все, щоб пришвидшити ці процеси», - запевнив керівник ОП.

Нагадаємо, Ізраїль придбає у США ще 25 винищувачів F-35

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
Loading...
Load next