"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)

"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".

Народна депутатка Людмила Буймістер звернулася до керівництва президентської партії і фракції "Слуга народу" з проханням виключити Галину Третьякову з лав "слуг народу". Буймістер переконана, що після скандальних висловлювань про смерть Антона Полякова, Третьякова повинна скласти свій депутатський мандат. На своїй сторінці у Facebook депутатка написала, що Галина Третьякова "дозволила собі неприпустимі та аморальні висловлювання про смерть Антона Полякова, її слова викликали хвилю обурення".

Тому я направила депутатське звернення з вимогою від вищого керівництва депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" та Політичної Ради ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" вжити невідкладних заходів та негайно винести на порядок денний найближчого засідання фракції та з’їзду партії відповідно питання щодо виключення пані Третьякової з депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" та Політичної Ради ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ", - написала Буймістер.

Окрім цього, раніше у інтерв'ю Цензор.НЕТ  Людмила Буймістер наголосила, що її колега по фракції Галина Третьякова повинна скласти депутатський мандат й вибачилась за її поведінку.

По-перше, я хочу вибачитися за свою, на жаль, колегу по фракції. Я вважаю такі висловлювання негідними, низькими і просто бридкими. Після такої ганьби, після такої ганьби партії і президента України, ця людина (Третьякова) не має права взагалі носити горде звання народного депутата України і представляти інтереси народу в парламенті. Тому якщо залишилося, хоч ще трохи совісті, в такій ситуації потрібно скласти мандат, – зазначила Буймістер.

Разом з тим, нардепка висловила сумніви щодо того, що Третьякова це зробить: "Але у людини повинні бути моральні принципи".

Нагадаємо, що після звістки про смерть Полякова, нардепка від "Слуги народу" Третьякова неоднозначно висловилась про свого колегу у партійному чаті "слуг народу". Згодом, нардеп Олексій Гончаренко також опублікував ще одне повідомлення Третьякової щодо смерті Полякова: "І не кличте до моєї гуманітарної сутності. Я з ним у зв’язку не перебувала. А плакати буду тільки за слугами народу", - написала нардепка.

Читайте також
Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео) Звільнення "слуги народу" Третьякової з комітету: фракції у Верховній Раді підписали звернення до керівництва (відео)
Керівники парламентських фракцій подали спільну заяву до регламентного комітету з вимогою відсторонити Третякову від 5 сесійних засідань і відправити її у відставку з посади голови комітету соцполітики.
"Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео) "Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео)
Всі фракції і групи, окрім "Слуги народу", звернулися з проханням відкликати Третьякову з посади керівника Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео) "Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".
Loading...
Load next