Ажіотаж в соцмережах: Усик вразив всіх унікальним вбранням (ВІДЕО)

Ажіотаж в соцмережах: Усик вразив всіх унікальним вбранням (ВІДЕО)

Українець Олександр Усик, який володіє титулами WBA, WBO, IBF і IBO, зустрінеться з британцем Тайсоном Ф’юрі, який є чемпіоном за версією WBC.

Перед зважуванням Усик викликав неабиякий ажіотаж, адже з’явився на публіці в унікальній вишиванці з портретом військового Олександра Мацієвського, якого розстріляли росіяни. Також на спині вишитий вірш, який Усик присвятив пам’яті військового.

Ексклюзивну вишиванку Олександру Усику подарували українські дизайнерки - Маріанна Назарчук і ії донька які працюють під Брендом «MaryLu» і пропагують по світу українську вишивку організовуючи покази національного вбрання.

@hnatyshynoxana Перед боєм з Фюрі наш Олександр Усик отримав в подарунок ексклюзивну вишиванку. На спині зображений герой України ОЛЕКСАНДР Мацієвський, якого розстріляли окупанти... Останні слова військового були: «Слава Україні» Усик тоді написав вірш, і його рядки також вишили дівчата бренду @marylu.by.Nazarchuk ♬ оригінальний звук - Syanya

У соціальних мережах активно обговорюють вбрання українського чемпіона, адже це ще одне послання усьому світу не забувати які важкі часи переживає Україна.

Олександр Мацієвський був солдатом ЗСУ та у складі свого підрозділу він боронив Батьківщину від загарбників. У грудні 2022 року після потрапляння у полон про військового не було жодної звістки, аж до поки не з’явилось відео його страти.

Олександр Усик присвятив герою вірш:

Слава Україні – за такі слова, кулю ти отримав і тебе нема, але пам’ять вічна воїне тобі, ти за Неньку рідну – ворогів давив. Показав ти силу, силу ЗСУ. Так, Героям Слава. А тобі в раю.

@dodonchukboxingschool

♬ оригінальний звук - Dodonchuk boxing school

Як відомо, сьогодні, 18 травня, в Саудівській Аравії відбудеться поєдинок чинних чемпіонів світу суперважкої ваги. На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій ваговій категорії.

Це буде неймовірно цікавий бій, оскільки обидва боксери мають вражаючі досягнення:

  • Олександр Усик — непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і суперважкій вагових категоріях. Він провів 21 бій і всі виграв, 14 перемог нокаутом. Усик завоював чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO2.
  • Тайсон Ф’юрі — непереможений британський боксер-професіонал, який виступає в суперважкій ваговій категорії. Він провів 35 боїв, з 34 перемогами (24 нокаутом) і одним поєдинком, який завершився внічию. Ф’юрі є чинним чемпіоном світу за версією WBC3.
Читайте також
"Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа "Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа
Усик розповів, що поєдинок з Джошуа був хорошим, але в реванші він виступить ще краще. Спортсмен наголосив, що буде "сильніше і швидше".
Load next