"Динамо" відпустило в оренду Вітіньйо і розірвало контракт з Де Пеною

"Динамо" відпустило в оренду Вітіньйо і розірвало контракт з Де Пеною
Ще один іноземний футболіст остаточно покинув Україну.

Київське "Динамо" відпустило ще двох футболістів у спеціальне трансферне вікно, організоване ФІФА. Команду покинули півзахисники Карлос Де Пена та Вітіньйо. Повідомляє Суспільне Спорт.

Через повномасштабне вторгнення Росії клуби української Прем'єр-ліги почали масово залишати футболісти. "Динамо" встигло втратити трьох гравців: оренда форварда Іллі Шкуріна була достроково закінчена, тоді як захисник Томаш Кенджора та хавбек Беньямін Вербіч залишили київський клуб до кінця сезону.

Бразилець Вітіньйо також виступатиме у складі іншого клубу щонайменше наступні три місяці - його орендував бразильський "Атлетіко Паранаенсе", у якому він грав до трансферу в "Динамо".

А ось Карлос Де Пена став першим футболістом "Динамо", що розірвав контракт з київським клубом. Договір уругвайця був розрахований до кінця 2022 року, проте він вирішив остаточно покинути "Динамо", підписавши контракт з бразильським "Інтернасьоналем" - угода розрахована до кінця року з опцією продовження.

Нагадаємо, що помер легендарний екскапітан київського Динамо. Василь Турянчик помер на 87-му році життя.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом
Учасниками події стануть відомі українські артистки – Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA.
Loading...
Load next