За мовчазної згоди росіян вбивають мій народ і руйнують мою країну, — Ребров

За мовчазної згоди росіян вбивають мій народ і руйнують мою країну, — Ребров

Головний тренер "Аль-Айну" Сергій Ребров розповів, що постійно стежить за ситуацією в рідній країні. Про це пише UA-Футбол.

Пряма мова:

Безперечно, зараз непросто концентруватися на роботі. Я майже не випускаю з рук телефон, і в стрічку новин заглядаю частіше, ніж у робочий комп'ютер. Ми постійно дзвонимо батькам, друзям, знайомим. Зараз усі ми живемо не футболом і намагаємось всіляко допомагати…

Втім, я вдячний своїм помічникам та футболістам. Щойно розпочалася війна, я сказав їм, що всі мої думки тепер в Україні. Як зможу, так і працюватиму, і вони мені допомагають у цьому своїм ставленням.

У Дубаї вистачає росіян. Бувають і конфлікти. Як у росії, так і тут, достатньо жертв багаторічної пропаганди. Ці люди, на жаль, непохитні. На кожну гру я виходжу із українською символікою. З нею ходжу і містом, і є такі росіяни, які підходять і вибачаються. Але таких мало.

Вистачає людей, які всі розуміють і подумки нас підтримують, але закони цієї жахливої ​​країни сковують усі ініціативи. Втім, мені все однаково, на який термін їх можуть посадити — за їхньої мовчазної згоди вбивають мій народ і руйнують мою країну.

Люди спорту – рішучі та безстрашні. Для росії – це не той випадок. Думаю, що ті ж футболісти розуміють, що, крім свого чемпіонату, вони ніде не потрібні. Тому навіть якщо вони мають якусь позицію з приводу війни, вони її не висловлюють. Хочуть спокійно жити. Вони, можливо, це й виходить, але страждаємо ми, тому з нашого боку не може бути ніякого прощення. Там ніхто ніколи не виступить. Особливо – спортсмени.

Можливо, раніше й можна було сказати, що спорт поза політикою, але не зараз. росіяни завжди відрізнялися чимось особливим. То футболісти одягнуть майки з підтримкою війни, то хтось вийде на п'єдестал із новоявленою свастикою, то ці численні допінгові скандали.

У моїй уяві головна мета спорту – перемога у чесній боротьбі. Але росія – вона інша. Там потрібні медалі на Олімпіаді, щоби показати: "З нами сила, з нами Бог". Тому я й не вважаю, що спорт поза політикою. Для них це навпаки – інструмент, щоб показати, які вони великі. Нехай тепер міряються м'язами всередині своєї неосяжної і нерозумної держави.

Мої батьки, мої друзі сидять удома і не знають, коли до них щось прилетить, а вони кажуть, що спорт поза політикою? Вони мають боротися за батьківщину, яка запускає ракети на нашу землю? Вони отримують зарплату, платять податки, які йдуть на озброєння проти нас та хочуть виступати з Україною в одному турнірі? Та ні, до побачення, – сказав Ребров.

Нагадаємо, раніше Андрій Ярмоленко допоміг розвідникам Чернігова.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Динамо" відпустило в оренду Вітіньйо і розірвало контракт з Де Пеною "Динамо" відпустило в оренду Вітіньйо і розірвало контракт з Де Пеною
Ще один іноземний футболіст остаточно покинув Україну.
"Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив "Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив
путін подарував футболістам збірної України годинники після матчу проти Росії.
Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції
Сергій Ребров також розповів про своїх батьків, які ховаються в бомбосховищах.
Loading...
Load next